livet

Tandläkarbesök & fredagsstämning

Det var kallt i Mälardalen idag! Sol, mulet, regn och hagel om vartannat. Och riktigt kallt. I alla fall i förhållande till vad jag vill att det ska vara. Jag envisades med att ta vårjackan till tandläkaren imorse, så jag får väl skylla mig själv.

Besöket, som bestod av röntgenplåtar, visuell undersökning (inga hål!), tandstensskrapning, föreläsning om vikten av att tandtråda (ja, hon uttryckte sig så), rådgivning kring bettskena, kostade bara 420 kr. Blev glatt överraskad. Kostnaden var dessutom inklusive tandtråd och tandstickor. Här ska tandtrådas!

Germini

Germini

Några sista överlevande blommor från förra veckans bukett får förgylla denna fredagskväll. Tror att de hette Germini. Det är väl något käckt namn för små Gerbera antar jag.

Dottern har ett gäng kompisar här och ska titta på film, så nu blir det till att stänga in sig i sovrummet och titta på Lets dance. Självklart med de obligatoriska fredags-popcornen.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Lisa
    30 mars, 2012 at 10:56

    Så fint med de små gerbera i små vattenbad! Hoppas det blev en skön fredagkväll. Vi har spelat Wii och druckit gott vin. Snart ropar sängen. Kram!

  • Reply
    Coolaannna
    31 mars, 2012 at 10:31

    Skönt när ett tandläkaresök inte skinnar hela plånboken!!

    Fina blommor förresten 🙂

    • Reply
      Lena
      31 mars, 2012 at 10:57

      🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.