trädgård

En tjatig j*la fågel

Några figurer som vi har på en stor sten har inget alls med inlägget att göra.

Några figurer som vi har på en stor sten har inget alls med inlägget att göra.

Visst är det underbart med fågelkvitter. Tänk när man kommer upp på sommarmornarna, solen skiner och fåglarna är på sitt bästa humör. De olika arterna turas om att berätta saker för varandra, undrar just vad. Det är gott för själen det. MEN, just den här sommaren har vi en tjatig j*la gök som aldrig ger sig. De senaste veckorna har vi ju minst sagt tillbringat mycket tid i utomhus, så vi har haft en hel del tid att ta del av hens  (eller hur man nu böjer hen) mässande. Det är ju inte så att hen har en vacker röst och fin melodi med avancerade ackord precis, utan mer entonigt och tjatigt. D-e-t ä-r  i-n-t-e  k-u-l.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Helenas enkla vardag
    12 juni, 2012 at 02:11

    Tack för att du hittat mig, för då hittade jag ju dig! Jag blev så full i skratt när jag läste om dig och vad som får dig lugn och tänkte ja det hade kunnat vara jag som skrev allt, förutom whiskey pinnarna då!
    Även om det är kul att höra göken förstår jag om ni tycker han blir tjatig!
    Kram Helena

    • Reply
      Lena
      12 juni, 2012 at 02:45

      Vad kul! Välkommen.

      Det där med whisky, det gäller att testa så rökig som möjligt. Låter lite bakochfram. Jag gillade inte heller det förut, men så snart jag testat singel malt och då en riktigt rökig sort så var jag fast.

      Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.