livet

En glassklänning

Glassklänning från H&M

Glassklänning från H&M

Jag brukar i princip aldrig gå in på H&M för att köpa kläder. Dels har jag blivit besviken på kvalitén (visserligen för massor av år sedan) och dels tycker jag deras kläder har konstig passform. I alla fall på mig. Men, i förra veckan då maken, dottern och jag var i Stockholm följde jag med dottern in i en butik. Och ser man på. Jag fyndade en klänning för 50:-. Och ett par sjalar för 30:- styck.

Jag försökte beskriva klänningen för Svägerskan över telefon med att jag köpt en oj-det-ringer-på-dörren-och-jag-har-bikini-klänning. Hon sa, jasså en glassklänning. Glassklänning?! Ja en köpa-glass-på-stranden-klänning. Hahaha. Jag tyckte det var ett väldans bra beskrivning, så det ordet snodde jag direkt. Så. Jag har alltså fyndat en glassklänning på H&M för 50 spänn.

Jag har också lärt maken, sönerna och dotterns pojkvän vad en glassklänning är för något. Tänkte att det kan vara bra för dem att veta om de vill köpa en sån nån gång.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Svägerskan
  31 juli, 2012 at 08:31

  Superfin klänning ! Passar till alla sommarens glassar 😉

 • Reply
  eva
  31 juli, 2012 at 10:14

  Glass e gott, klänning e sött! D e alltså en go sötnos på bilderna. Så snyggt!

 • Reply
  Lotta
  1 augusti, 2012 at 01:19

  Hej snyggning! Glassklänning….perfekt ju 😉

 • Reply
  Linda
  1 augusti, 2012 at 11:11

  Glassklänning var ett superbra ord för de där klänningarna man bara kan slänga på sig lite smidigt över bikinin. Kanon! Det ordet snor jag. 🙂

  Du som är så brun och fin passar jättebra i din glassklänning.
  Ha det gott!

  • Reply
   Lena
   1 augusti, 2012 at 12:15

   Tack!

   Välkommen till mig och välkommen tillbaka! Ska titta in hos dig senare.

   Kram

 • Reply
  anneli
  1 augusti, 2012 at 05:26

  Glassklänning var ett perfekt ord för denna klänning 😉 och den är ju i glassfärger.
  Ha det gott!

 • Reply
  Paulina
  2 augusti, 2012 at 07:25

  Men vilken perfekt benämning! Söt som attan var den också. Men så är jag ju en hmtjej också… 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.