en blogg för att utmana

En glassklänning

Glassklänning från H&M

Glassklänning från H&M

Jag brukar i princip aldrig gå in på H&M för att köpa kläder. Dels har jag blivit besviken på kvalitén (visserligen för massor av år sedan) och dels tycker jag deras kläder har konstig passform. I alla fall på mig. Men, i förra veckan då maken, dottern och jag var i Stockholm följde jag med dottern in i en butik. Och ser man på. Jag fyndade en klänning för 50:-. Och ett par sjalar för 30:- styck.

Jag försökte beskriva klänningen för Svägerskan över telefon med att jag köpt en oj-det-ringer-på-dörren-och-jag-har-bikini-klänning. Hon sa, jasså en glassklänning. Glassklänning?! Ja en köpa-glass-på-stranden-klänning. Hahaha. Jag tyckte det var ett väldans bra beskrivning, så det ordet snodde jag direkt. Så. Jag har alltså fyndat en glassklänning på H&M för 50 spänn.

Jag har också lärt maken, sönerna och dotterns pojkvän vad en glassklänning är för något. Tänkte att det kan vara bra för dem att veta om de vill köpa en sån nån gång.

Må bäst!

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv