inredning umgänge

En drömprovare på besök

Vi hade så trevligt igår kväll att plötsligt hade sju timmar gått! Hur gick det till, liksom. Maken var involverad bygget av deras drömgård och sedan har vi setts ett par gånger. Här är från vårt besök hos dem i somras. Nu betraktar vi dem som våra nya vänner.

Heidi säger själv att hon är en drömprovare. Älskar det ordet! Hon är otroligt inspirerande. Så positivt inställd till allting, sprudlar av kreativitet och idéer. Verkar ha alla sinnen öppna på vid gavel hela tiden. Hennes man verkar vara på samma våglängd. Om jag skulle försöka tänka ut en alternativ sysselsättning att leva på istället för det jag gör idag så tar det liksom stopp. Försök tänka ut vad du gillar att göra. Jag gillar att sitta framför brasan med ett glas vin, lyssna på musik, vara ute i naturen och jag gillar fastigheter. Det kan man ju liksom inte leva på. Stopp! Ja, jag har en Excel-hjärna. Men jag jobbar på saken. Vem vet, en dag kanske luckan öppnas hos mig också!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Mary - m.ade b.y m.ary
    28 oktober, 2012 at 11:41

    Hihi…drömprövare..mmm..det låter nog lite som jag det. Ibland är jag så bubblig att det liksom bubblar över åt alla möjliga håll 😛 Mmm….vilket härligt ord..*smakar på det* mm..drömprövare, det måste jag nog börja använda tror jag bestämt! Ni verkar ha haft en härlig dag, här är det cheesecake fotogtrafering och så klart en hel del ätande som står på schemat! 😉 Kram Mary

    • Reply
      Lena
      28 oktober, 2012 at 12:18

      Ja, visst är det ett härligt och inspirerande ord!

      Kram Lena

  • Reply
    Ulrika
    28 oktober, 2012 at 12:19

    Oj de har verkligen byggt en drömgård, där skulle jag gärna flytta in 😉

    Kram Ullis

  • Reply
    dianasdrömmar
    28 oktober, 2012 at 03:27

    Härliga bilder Lena njut vidare av dagen kram Diana

  • Reply
    Heidi (Drömprovare) Mikalsen
    29 oktober, 2012 at 07:33

    Och tack så otroligt mycket för en supertrevlig kväll med riktig god mat och dryck där tiden bara rusade iväg. Väldig vacker och inspirerad dekoration med ljus, löv och kastanjer. Jättevackert!

    Må bäst och stor kram!
    Heidi

    • Reply
      Lena
      29 oktober, 2012 at 08:36

      Tack snälla själva! Så härligt att träffas!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.