inredning

De vackraste kuddar jag sett & ny soffa

Härom dagen klickade jag hem de vackraste kuddar jag sett från Tre Generationer Inredning. Den vänstra är en Ceannis Diamond Blue och den högra en Broste Copenhagen Magga. De var hundra gånger snyggare i verkligheten än på skärmen. Och vilken kvalité det verkar vara!

Ända sedan de vita sofforna kom ut på marknaden har jag tyckt de varit snygga. Men har alltid undrat hur folk är funtade som kan köpa en vit soffa!? För att inte tala om de med små barn som köper vita soffor, har det brunnit i huv’et på dem. Typ! Men det verkar ju funka alldeles utmärkt. Så nu har jag övertalat mig själv och den smått skeptiske maken. Sedan ett tag tillbaka pågår vardagsrums-make-over. Vi har sålt vår divansoffa. Har nu en trea, två fåtöljer i vitt och sonens trea som fått sin svarta klänning på sig. Vi är supernöjda. Nu håller vi på med projekt soffbord. Det kommer bli så snyggt så man blir gråtfärdig.

Ha en fin Valborgshelg!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Channal
  30 april, 2013 at 02:55

  Verkligen jättesnygga kuddar!! Kul!

  Trevlig Valborg o snart ses vi 🙂

  KRAM Anna

 • Reply
  ulrika
  30 april, 2013 at 03:44

  Jättefina kuddar och soffan & fåtöljerna är perfekt, vi har de också och det funkar ju tack vare att man enkelt kan tvätta klädseln 😉

  Kram Ullis

 • Reply
  Sara
  30 april, 2013 at 05:17

  Är man bara försiktig och har klädsel man kan tvätta borde det ju funka fint med vitt! Kuddarna är jättefina! Kram Sara

 • Reply
  Nilla
  30 april, 2013 at 06:39

  Jäääättte fina kuddar!!! Spännande med bordet, nu blir jag väldigt nyfiken på det! Kram Nilla

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.