inredning umgänge

Mer från Öbergs

Kom på att jag inte hunnit med fortsättningen på Öbergs i Västerås. De hade som sagt bjudit in till inspirationskväll tillsammans med bland andra House of Philia. Berättade lite här.

De obligatoriska snittarna, bubblet och minglet startade kvällen. Sen fick alla sätta sig (ja, det kan ju hända att BeA och jag satte oss lite väl mycket mitt i kan man säga) för att titta på tapetmode. De hade varit så ambitiösa och gjort klänningar av många tapeter. Det är ju helt klart det lilla extra som gör det.

Kan säga att den här mannen gjorde succé när han dansade runt och vickade på rumpan i den här blommiga tapetklänningen. Haha, härligt när folk bjuder på sig själva.

Öbergs inredning komb R

En stor avdelning på denna färghandel är inredning. De försöker hitta nordiska märken som de är ensamma om i Västerås och en del annat. Det fanns massor med vill-ha-saker! Har aldrig varit där tidigare, men åker gärna tillbaka!

Må bäst!

 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    creando
    23 april, 2013 at 03:15

    Verkar ha varit en helt underbar kväll. Och så roligt med en butik som känns lite unik 🙂

  • Reply
    ulrika
    23 april, 2013 at 03:21

    Roligt med klänningarna, verkar som en toppenkväll det där och bra att Tullhuset öppnat webbutik (tack för tipset), de har ju massor av fint men jag har bara lyckats ta mig dit en enda gång 😉

    Kram Ullis

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.