livet

Ledig från jobbet ett par dagar

Är ledig från jobbet ett par dagar och ägnar mig åt det här.

SONY DSC SONY DSC

Har fått några frågor. Jag jobbar heltid och pluggar hel-/del-tid parallellt några kurser som ingår i fastighetsmäklarprogrammet på Högskolan i Gävle. Kursen fastighetsförmedling är på halvtid och pågår hela året. Under första halvan av våren avverkade jag även fastighetsvärdering. Under andra halvan av hösten kommer jag att läsa ytterligare en halvtidskurs, byggnadsteknik. Har en tenta i veckan som jag inte hann med under våren p g a fester och dotterns studentexamen.

Jag är en sån som ruttnar och blir så uuuuttrååååkad om jag bara jobbar (och bloggar, hihi). Har testat ett år, men jag klättrar på väggarna.

SONY DSC

Och så lite kaffe på toppen!

Pluggar för att det är kul och har inga konkreta planer på att jobba som fastighetsmäklare. Men man vet ju aldrig vad framtiden har med sig.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Linda
  19 augusti, 2013 at 10:34

  Du är så förbaskat duktig som hinner med både och. Känner du dig aldrig stressad?
  Tror nog att jag också kommer att sakna pluggandet en del. Det är ju hemskt kul. :0)

  Kram, kram

  Snart så ses vi! :0)

  • Reply
   Lena
   19 augusti, 2013 at 07:58

   Jodå, lite frustrerande stress infinner sig nog allt ibland. Särskilt om något grupparbete inte flyter på.

 • Reply
  JUNITJEJ
  21 augusti, 2013 at 06:38

  Så mycket att läsa!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.