livet

Det är sånt man kan fundera över

SONY DSC

Det här med tema på julgranspynt och klappar. Nä, inget för oss. Vi kastar in alla kulor vi har, typ. Paketen, de slås in i det papper vi har.

Har lite skruvade tankar om hur man gör med tema-papper. Hur gör man om pappret inte räcker och det är slut i affären när man ska köpa nytt? Måste man då riva upp alla inslagna paket och slå in dem på nytt med det nya pappret? Eller är man så rutinerad att man ser till att köpa massor med papper i starten, liksom? Och hur gör man då med det pappret som blir över? Slänger man det då, eftersom det inte lär passa till nästa års tema? Det är sånt man kan fundera över.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Susanne
  22 december, 2013 at 09:20

  Du är en riktig tokfia du..;-)
  Haha, ja man kan ju undra hur det hela går om pappret tar slut. Jag brukar köra paketen i några olika färger sen spelar inte mönster eller något annat så stor roll.

  Kram på dig

 • Reply
  Tittilina
  22 december, 2013 at 11:07

  Alltså mina julklappar matchar inte heller varandra. Det håller ju ändå inte i längden när övriga släkten kommer och blandar upp sina med våra.
  Nä just sånt orkar jag inte hålla på med.

  Kram

 • Reply
  Den där Victoria
  22 december, 2013 at 11:48

  Jadu, hos oss kan det ibland användas julpapper till presenter under hela året, om det råkar krisa med vanligt omslagspapper, vi tar det som finns helt enkelt. Men i år så har ena katten lekt sönder påsen och julpappret som låg inuti den, så nu går jag i samma tankar som dig nästan 😉 .

  Ha en underbar jul med dig.

  Stor kram Victoria

 • Reply
  ulrika
  23 december, 2013 at 12:59

  Ha ha ja nu fik du griller i huvudet va?!? Det gäller att köpa på sig rejält med papper och snöre och sen får man spara det som blir över kanske i flera flera år tills temat kommer tillbaka ….he he 😉

  Kram Ullis

  • Reply
   Lena
   23 december, 2013 at 06:53

   Ja, visst ja, snörena också. De måste ju också matcha 😉

 • Reply
  Milla
  23 december, 2013 at 08:00

  Ja alltså när jag läst lite om det här med paket-tema osv så spinner fenomenanalytikern igång… Är det ett kulturellt beteende det här? Avsaknaden av självförtroende, överflöd av tid… ja gosh vet allt man kommer på. Jag köper papper på ICA och ingen skulle någonsin i min omgivning ens fundera på hur ett paket är inslaget (möjligtvis om det är tejpat till förbannelse) och paketen blandas ihop i en salig röra… Det bäst med julpapper är oftast de fina motiven, där kan man snacka om att jul fortfarande är jul… :=) Stor kram och God Jul Lena!

 • Reply
  Bakom dörr nr. 11
  23 december, 2013 at 09:08

  Ha ha, ja du…jag börjar alltid med att matcha papper och snören och håller mig till samma färgskala, men sen spårar det ur, nu är det alla möjliga färger på pappret. Men kulorna i granen dom är silver, där är jag hård 😉 Önskar dig en riktigt skön jul.
  Kram Pia

 • Reply
  Linda
  23 december, 2013 at 11:38

  Ha, ha! Du är ju för rolig. 🙂
  Här körde vi pappret som var kvar sen förra året blandat med nytt papper. Inte så noga här inte. 😉

  Kram Linda

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.