livet

Vilket kopparfynd!

SONY DSC SONY DSC

Blev så glad när jag rotade i ett skåp. Vilket kopparfynd jag gjorde. Hade totalt glömt bort att jag hade några gamla glöggmuggar i koppar. Ja, jodå, de är från tidernas begynnelse, men är ju så klart helt rätt även i år. Ett stort minus bara. De blir så brännheta att glöggen hinner nästan kallna innan man kan sätta läpparna mot muggen. Så trist. Man kan ju intala sig att det är gott med ljummen glögg också.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tittilina
  21 december, 2013 at 11:16

  Det var verkligen ett fynd må jag säga!
  Sånt gillar jag att hitta i gömmorna!

  Ha en fin sista advent!
  Kram

 • Reply
  Åse
  22 december, 2013 at 09:43

  Även om de blir brännheta var det väldigt vackra. ha en skön fjärde advent. Kram åse

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  22 december, 2013 at 09:49

  Vad fina muggar!!! Ja akta läpparna!!! Kram och en God Jul och ett Hoppfullt Nytt År önskar jag dig! Kram BeA

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.