livet

Man ska slänga sig in i allt som är läskigt

SONY DSC

Idag var jag tillbaka på Högskolan i Gävle. Vi som gick fastighetförmedlingskursen blev erbjudna att delta gratis på en säljutbildning. I fem dagar! Det måste man ju bara nappa på. Oavsett vad man jobbar med så är det bra att ha i bagaget.

Såna utbildningar brukar ju vara rätt tuffa. Man får kort tid på sig att förbereda ett framförande, leverera en säljande presentation och sedan ska gruppen ge feedback. Men, som jag brukar säga, man ska slänga sig in i allt som är läskigt. Annars utvecklas man inte. Mest slående är att i alla känner sig nervösa, men ingen i publiken ser det. Viktigt att ha med sig i tankarna. Dagarna är utspridda fram till april, så man har gott om tid på sig att tagga till och leverera ännu bättre nästa gång.

På hemvägen fastnade jag i kö p g a trafikolycka. Väntade i drygt 30 minuter innan vägen öppnades igen. Dessutom var det urkass mottagning på luren. Antar att det var ett bra tillfälle att träna på att andas och att göra ingenting. Min bästa gren. NOT!

Fler shoppingfynd kommer. De allra bästa. Lovar.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Ninelin
    28 januari, 2014 at 08:13

    Tror vi alla måste utvecklas, något varje dag. Även om det så bara är något litet. Vi lär oss något nytt av att bara leva ibland 😉

    Kram N

  • Reply
    Amanda
    28 januari, 2014 at 08:14

    Hej Lena,

    Jag håller helt med dig. Utmaningar är kul! (Även om det inte alltid känns exakt så när man är mitt uppe i det och man ska leverera. Men efteråt, oj oj då är man nöjd med sig själv!).

    Må så gott. Ska bli så kul på fredag!
    KRAM

    (Jo, apropå fransarna! Tyvärr har man inte kommit på något bra sätt att sätta på underfransarna. Så svaret på dig fråga är nej. Men det finns inga dummar frågor.! 🙂

  • Reply
    Susanne
    28 januari, 2014 at 08:56

    Du är duktig du Lena 🙂

    Kram på dig

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.