inredning

Nya gardiner i vardagsrummet

SONY DSC SONY DSC SONY DSC
Till vänster ligger köket. På väggen till vänster en print från gulliga Sofia PR och nedanför en doktorsväska i skinn från 1800 kallt eller nåt. Där samlar jag härliga magasin. Ny pläd från Klippan på fåtöljkanten.

Har kört utan gardiner i både kök och vardagsrum sedan vi byggde. Älskar de stora fönstren och älskar ljuset. Samtidigt ville jag ha gardiner för att få det lite mera ombonad. Har inte kunnat bestämma mig om jag skulle ha lamellgardiner, vanliga längder, bara vid soffan eller alla fönster. Men nu så. Det blev vita linnegardiner från Åhléns och jag är sååå nöjd! Skickade efter Himla-gardiner (Sleepo) med färgen Månsten, men de var för beige’a så jag behöll de här istället.

 

SONY DSC

 

Båten i fönstret är en inflyttningspresent från vänner. Och lampan. Lampan blev jag så kär i på Mio, innan vi ens byggt färdigt huset, så jag vägrade lämna butiken utan den. Kände att jag måste ha en lampa som ”fyller” rummet eftersom det är så högt i tak, samtidigt som den inte kunde vara kompakt.

Och nu fattar jag varför ”alla” har gardiner som släpar i golvet. Linne krymper ju så pass att man inte vågar lägga upp dem förrän man tvättat dem.

Är inte färdigt med rummet ännu. Sofforna och fåtöljerna är tillfälligt Blocket-fynd för att testa hur det känns med två soffor. Nya soffor ska beslutas om och en ny tv-bänk ska dit. Och så ska jag på nåt jäkla vänster få maken att förstå att det vansinnigt-fula-men-super-duper-mega-jättebra-surround-systemet måste bort.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Suss
    24 april, 2014 at 05:54

    Så snyggt hemma hos er! Vilken takhöjd! Ser ut som att ni har en väldigt fin baksida oxå. Superfina gardiner, jag har stora fönster här med som jag fortfarande inte satt några gardiner vid efter 5 år just för ljuset 😉 Kram Suss

  • Reply
    Åse
    24 april, 2014 at 06:49

    Snyggt och läckert ni har det, härligt med högt i tak och super med ett sådant ljusinsläpp. Kram Åse

  • Reply
    Den där Victoria
    24 april, 2014 at 07:24

    Vad fint ni har och jag gillar såklart doktorsväskan lite extra mycket 🙂 .

    Kram

  • Reply
    Channal
    24 april, 2014 at 09:46

    Wow så läckert du har det! Vilket hus! Älskar ljuset från de stora fönstren! Lovely❤

    KRAMAR Anna

  • Reply
    Helén i Vilrummet
    24 april, 2014 at 02:46

    Vilket härligt ljus ni har i huset. Fint! Själv bor jag i ett gammal soldattorp men lågt i tak och små små fönster. Önskar jag kunde få in mer ljus.
    Fint med gardinerna. Jag tycker det är jättesnyggt med enkla men böljande gardiner så jag tycker du gjorde ett superbra val!
    Kram Helén

  • Reply
    Home2tiny
    24 april, 2014 at 08:18

    Wow vad fint du har det o ljuset älskar ljuset. Hm tar tacksamt emot receptet på hur man blir av med ett surround-system, har försökt med alla trick men lyckas inte bli av med (ursäkta) skiten…..ha, ha. Kramisar Tina

  • Reply
    Vitae Stilo
    24 april, 2014 at 08:41

    så himla fint du har det, roligt att få titta runt lite grann.

    Kram
    Helen
    vitaestilo.se

  • Reply
    Susanne
    25 april, 2014 at 01:31

    Snygga gardiner..:-)

    Jag åker också på Öbergs kvällen!

    KRAM och trevlig helg

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.