resor - långa & korta

TV-INSPELNING, KAKSLOTT & SHOWROOM

SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC

När vi väl kom fram till Taxinge slott så var tv-inspelningarna i full gång. De spelar nämligen in Hela Sverige Bakar där. Zoomade man in så såg man att Tilde stod där i kort klänning. Det kan ta i och blåsa rätt rejält där så jag förstår att hon ville värma sig med dunjacka och varma stövlar i pausen, hihi.

 

SONY DSC

SONY DSC

IMG_0570

Slottet kallas för kakslottet. I slottscaféet har de alltid minst 65 olika kakor och tårtor som man kan njuta av i en underbar miljö. Om man går igång på sånt så har man hamnat i paradiset när man kommer dit. (De har även matpajer, sallad och smörgåsar).

Och vet ni vad som mera finns där?! I en liten flygel? Jo, CloudNo9Style’s showroom! Gulliga Anneli hade pilat dit så jag sprang upp dit för att kramas lite och säga hej. Det fanns hur mycket fint som helst, men jag kände mig alldeles för ofräsch för att prova nåt. Jag bestämde mig för att komma tillbaka. Och det gjorde jag redan två dagar senare. Vad som packades ner och stoppades in i bilen, det får ni se senare.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mittgodastefinaste
  10 juni, 2014 at 08:35

  Åå så länge sen jag var där! Det får bli en utflykt dit i sommar känner jag! Vi var på nån stor inredningsbutik också under den turen vill jag minnas!

  Spännande att se dina shoppingfyd sen!

  Kram jenny

 • Reply
  Tittilina
  14 juni, 2014 at 11:40

  65 sorterskakor?
  Herregud! Dit hoppas jag få komma i sommar!

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.