Vad kul vi hade igår

IMG_0794 IMG_0796

Jag. Är. Helt. Mörbultat. Och. Har. Sån. Träningsvärk! Men shit vad kul vi hade igår. Tidigt på morgonen drog vi på familjemys till Boda Borg i Oxelösund. Det finns på sju orter och passar de flesta åldrar och förmågor. Det är hinderbanor med olika svårighetsgrader (klurigheter och fysisk ansträning väljer man själv), där varje bana innehåller några rum som man måste klara för att ta sig vidare.

I mitt lag var mellansonens sambo, hennes syster och svåger och i det andra laget var resten av min familj. Lotten fick avgöra och alla var nöjda. Det var hur kul som helst, trots att mitt lag fick storstryk. Och jag måste säga att jag är lite stolt över att jag hängde med ungdomarna på klättervägg, repklättring, armgång, häva sig upp på platåer o s v.

En dag då det är 30+ och då svinuppfödarna tar solskydd på grisarna väljer vi att vara inomhus och klättra i fem timmar! Jag sa ju att vi förmodligen hade valt årets sämsta dag. Tror ni det var varmt då?!

Vi var inte där för sista gången. Det är verkligen nåt jag rekommenderar. Kanske inte i 30+ dock.

Må bäst!

Det här inlägget postades i resor - långa & korta. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vad kul vi hade igår

 1. Å vad kul! Jag förstår att det gav mersmak.
  Kram Helén

 2. Linda skriver:

  Det där lät riktigt kul! Jag var på något i Västerås på min möhippa som var, kanske inte så mycket klättrande, utan mer fångarna på fortet och dit skulle jag gärna åka igen. Kommer just nu inte på vad det heter, hjärnan är segare än vanligt i den här värmen.

  Men du ta hand om dina knän.:)

  Kram Linda

 3. mammaxtre skriver:

  Åh vad roligt! Jag hade hakat på, vågat att bjuda på mig själv. Grymt bra gjort, kul!

 4. Pingback: EN SÖNDAG PÅ BODA BORG | Gott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *