livet

Årgångsglöggen Blossa 14

Blossa 14 årgångsglögg

Blossa 14 årgångsglögg

Så där ja. Då har vi testat årgångsglöggen Blossa 14. Vi brukar alltid testa årets glögg när den kommer ut. Vi gillar glögg. Mycket. Gillar glögg mycket och mycket glögg. Årgångsglöggarna har vi inte alltid gillat dock. Hittills har 2012 års version legat i topp för oss. Ni vet den asiatisk-inspirerade.

Blossa 14 årgångsglögg

Så här beskrivs den av dem själva. ”Lavendel från södra Frankrike har blandats med noga utvalda vita viner samt Blossas traditionella glöggkryddor. Resultatet är en välbalanserad starkvinsglögg skapad i symbios med sol, värme och violetta dalgångar.”

SONY DSC

Och vad tyckte vi då?! Vi gillade den! Det här blir nog inte sista flaskan vi avnjuter framför en brasa. Den hamnar i topp av årgångsglöggarna för oss. En riktigt god varm dryck. Den smakar ju inte jul förstås. Det ska den nog inte göra heller.

Så visst, när det blir skarpt läge vid jul, då kommer vi alltid tillbaka till Blossas traditionella starkvinsglöggen. Vi kommer till och med ta med oss en flaska eller två till USA. Jag sa ju att vi gillar glögg!

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Maria
  20 oktober, 2014 at 09:22

  Tyckte lavendel verkade lite suspekt men är det gott så ska jag väl prova. Men när julen står för dörren är en hederlig BLOSSA så god. 😉
  Jag älskar också glögg. Glögg och saffran blir nästan hög av tanken.
  Kram
  Maria

 • Reply
  ullis
  20 oktober, 2014 at 04:15

  Jag gillar helst röd glögg som smakar traditionellt och jul men det är ändå roligt med Blossa som gör lite avstickare och alltid faller det ju någon i smaken och roligt att testa något nytt också, även om såna som jag alltid faller tillbaka på det ”gamla vanliga”.

  kram ullis

 • Reply
  Linda
  20 oktober, 2014 at 05:14

  Men, glögg redan! Jag har nog inte druckit en enda av årets glögg vad jag kan minnas. Däremot så måste man dricka glögg vid första advent men sen blir det inte så mycket mer.

  Nu ses vi om bara en liten stund. Sååå kul!
  Kram Linda

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  20 oktober, 2014 at 05:50

  Jag tycker om både glögg och lavendel så det borde ju bli bra 🙂 Tänk att det redan är dags!

 • Reply
  Milla
  20 oktober, 2014 at 08:30

  Jag gillar glögg, men just den där årgångs blir jag alltid lite besviken på, provar men inte övergillar…. Jag dricker nog inte glögg förräns till 1a advent men jag brukar dricka Kiviks äppelvin som finns på systembolaget, riktigt gott varmt med lite citronskiva i. Jag är supernyfiken på vilken säng ni valt. Vi ska snart köpa en ny med, har jag bestämt men känner att man väl borde ut redan nu och känna runt. kram Milla

 • Reply
  ÅRETS GLÖGG FRÅN BLOSSA | Gott för själen
  13 september, 2015 at 02:51

  […] på låset, typ, när årets glögg från Blossa släpps. Förra året var vi lite sena i starten. Här kan ni läsa om vad vi tyckte […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.