livet

FIFTY SHADES OF GREY – en recension

Fifty shades of Grey

Sensuell, smårolig, sorglig, vackra kroppar, gripande, erotisk, djup, kittlande, vacker, oväntad och glatt överraskande.

 

Fifty shades of Grey 2

 

Igår var jag och maken på en middags- och biodejt. Jag har inte läst böckerna Fifty shades of Grey, men hört lite om innehållet. Hört saker som ”tantsnusk”, ”porrigt”, ”våldsamt”.

 

Fifty shades of Grey 3

Vad tyckte jag då? Snusk och porr?! Eeehhh, nä. Inte om du frågar mig. Det beror ju förstås på vad man har för referensramar och vad man lägger i begreppen. Insåg några timmar innan att filmen skulle innehålla S/M. Inget jag är lockad av. Alls. Den innehöll ganska mycket sånt, men inte på ett brutalt sätt, och ändå så så mycket mera. Våld?! Njae, den innehöll kanske 2 minuter ”frivilligt” våld i slutet.

Den slutade med en riktig cliff hanger så nu väntar vi redan på 2:an. Och shit, vilken skådespelarinsats av Don Johnsons och Melanie Griffiths dotter Dakota Johnson! Grym! Och kameravinklarna!! Och ljussättningen!! Jag är såld!

Se den!

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Välkommen Hem!
    14 februari, 2015 at 12:17

    Ska se den imorgon med en väninna, väntar med spänning!!
    Kram på alla hjärtans dag!
    Judita

  • Reply
    Adela
    14 februari, 2015 at 02:46

    Säkert sevärd men missade tillfället här i stan pga jobb häromkvällen:)

    Kramar på Alla hjärtans dag!

    Adela

  • Reply
    Milla
    14 februari, 2015 at 03:10

    Jag blir villrådig när jag läser alla goda recensioner av filmen. Jag tyckte boken (bara läst den första) var så dålig och jag mådde psykiskt dåligt Sv att läsa den…. Det fanns inget som tilltalade mig alls, idiotiskt blåst tjej och en man som bara spände käkarna hela tiden o totalt osympatisk. Klart de inte jan göra en film på det temat 😉 får väl se om jag ser filmen!! Kram

  • Reply
    Ulrica
    14 februari, 2015 at 06:16

    Njae, jag har ingen lockelse alls att se filmerna. Jag har inte läst böckerna heller, jag är nog lite ”tråkig” men jag gillar inte temat :).
    När du däremot skriver om kameravinklar och ljussättning.. då vaknar ett litet sug av att se den bara för det.. kanske någon gång i framtiden!

    KRAM
    PS! Hur gick det på tapas-restaurangen? Jag såg din kommentar lite sent, och jag har bara ätit en gång med rätter ifrån deras meny då vi oftast ätit deras AW-plock, men det jag åt då, det var gott alltsammans 🙂

    • Reply
      Lena
      15 februari, 2015 at 09:03

      Vi var klantiga och bokade inte bord. Det var fullt! 🙁 Det fick bli Thai’en.

  • Reply
    Home2tiny
    14 februari, 2015 at 06:41

    Har inte heller läst böckerna mer än typ 50 sidor i den första o blev inte alls hänförd av Mr Grey. Därför måååste jag se filmen, har ju liksom inget att jämföra med o kan absolut inte säga att boken var bättre. Ha en mysig Alla hjärtanskväll vännen. Kramisar Tina

  • Reply
    mammaxtre
    15 februari, 2015 at 08:18

    Jag har läst böckerna, som jag formligen slukade. Har därför min bild varför jag nog inte ska se filmen/filmerna.

    Ha en fin söndag

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.