livet

DESSA HÄRLIGA MAGASIN SOM GER BÄSTA KÄNSLAN!

IMG_2692

Jag minns en speciell känsla från när jag var liten. Känslan när senaste numret av tidningen jag prenumererade på hade kommit. Kommer speciellt ihåg en tidning som hette PeO. Den handlade om en liten kille som hette just Peo. Undrar varför jag valde den? Jag som pojkflicka kanske identifierade mig med honom. Vad vet jag. Sen passerade Bamse och Kamratposten i tidiga år. De finns fortfarande på marknaden har jag sett. Senare var det Starlet och VeckoRevyn bl a. Har mer eller mindre alltid prenumererat på tidningar.

 

IMG_2696

IMG_2697 2

Favoriten just nu är Sköna Hem. Den passar mig bäst med den stil jag har nu och även lite andra stilar man kan inspireras av. Och känslan från barndomen finns förstås kvar. Känslan när man öppnar ett nytt nummer och börjar bläddra. Så härligt avkopplande att sitta med en latte och låta sig inspireras. Det är ju så himla smidigt nu för tiden när man vill byta prenumeration eller lägga till en ny. Tidningskungen har ju verkligen hur mycket som helst och dessutom i ett antal språk såg jag. Ja, jag säger nu för tiden. Den sidan kanske funnits hur länge som helst, men jag har relativt nyligen upptäckt den.

Måste bara hänga ut mellansonen lite nu när vi ändå pratar tidningsprenumerationer. Han prenumererade på Kalle Anka när han var liten. Med tidningen följde alltid en liten leksak. När han tröttnat på dem så sålde han dem dyrt till sin fem år yngre lillasyster. Vi upptäckte det när vi ifrågasatte varför hennes veckopeng alltid tog slut så fort. Hahaha, dessa ungar!

 

IMG_2691 2

En relativt ny tidning för mig är Må Bra. Den är så där lagom på alla vis. Jag tycker den har rätt fokus. Jag har som bekant aldrig bantat. Det behöver man inte, anser jag, om man äter och tränar för att må bra långsiktigt. Och den inspirationen får man i Må bra.

 

IMG_2698

Inspirerande magasin är gott för själen (och kroppen) helt enkelt. Och ger bästa känslan!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    10 mars, 2015 at 09:23

    Åh Peo!! Den hade jag helt glömt! Vi köpte Lilla Fridolf i familjen som alla läste, med familjen Flax i. Och jag var ju en riktig pojkflicka på mellanstadiet och läste Buster, sporttidningen. Och sen var det Starlet och Min Häst förstås. Jag stod och kikade i serietidningshyllan häromsistens och kunde konstatera att de inte är lika många som förr.
    kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.