umgänge

VI BEHÖVDE INTE HA DÅLIGT SAMVETE ÖVER ATT DET VAR MELLO-FINAL

IMG_2827

IMG_2834

Nästan färdigdukat. Några bestick saknas. Duk Himla, tallrikar Ikea, bestick Hardanger, vinglas Orrefors Difference, selterglas Eva Solo, servetter Lene Bjerre

Jag har fått pippi på att ha många små vaser när jag dukar. Dels så tycker jag så klart att det är fint. Dels är det så klart praktiskt att inte ha en stor blomsterkvast framför ansiktet. Liksom lite lättare att prata.

 

IMG_2867

Ja, min man tycker om mycket mat, och tycker om att bjuda på mycket mat, kan man säga. Det här är den uppskattade förrätten. Egengravad lax som vanligt. Vi köper i princip aldrig det eftersom det är så lätt att göra själv.

Till varmrätt blev det makens kycklingrätt och till dessert blev det min pannacotta.

Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Tiden gick vansinnigt fort bara. Dels har vi alltid mycket att prata om och dels var det länge sen vi sågs. Som tur var så var det de som valde datum, så vi behövde inte ha dåligt samvete över att det var Mello-final. TV kan man titta på en annan dag. Riktigt kul att Måns vann i alla fall!

Idag blir det en lugn dag. Lite plock, en prommis kanske och besök. Varför vi får besök får ni veta senare. Om ni inte redan vet 😉

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    roomofkarma
    15 mars, 2015 at 05:29

    Jag har också pippi på att ha många små vaser. I vårt kök har jag just nu 3 olika kristallvaser med tulpaner. Det känns så himla vårligt på något vis♥.

    Kram Carola

  • Reply
    VÄLKOMMEN HEM!
    15 mars, 2015 at 08:11

    Så fint du dukat och maten verkar utsökt!
    Jag håller med dig, nej tack till till stora buketter och höga ljusstakar framför näsan så man måste ha giraffhals för att ens kunna se de på andra sidan bordet, haha!
    Kram!
    Judita

  • Reply
    mammaxtre
    15 mars, 2015 at 09:08

    Många små fina vaser, det tycker jag är så trevligt!

    Ha det bäst!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.