inredning

HAR MÅLAT UPP EN BILD I HUVUDET

IMG_3280

Den där svarta hyllan ska vi nog flytta och sätta ovanför TVn. Jag inbillar mig att den inte blir lika framträdande då. TVn alltså. Hade målat upp en bild i huvudet med en yvig hängande blomma på sidan. När vi var på Plantagen senast så hittade jag den här roliga blomman. Har ingen aning om vad den heter och den ska visst trivas överallt. Vet inte än om jag ska planera om den och i vad i så fall eller om jag ska sätta ner den i en korg. I så fall måste jag hitta en låg korg, för det hade dem ingen där som passade. Därför får hänghandtaget sitta kvar ett tag till.

 

IMG_3281

Jag håller på att testa olika kuddar till nya sofforna. Funkar några gamla kuddar eller måste jag sälja några och köpa nya? Vilka storlekar är bäst? Vilka färger är bäst?

 

IMG_3226 2

Men jag tror nog att de här färgskalorna, vit, beige, brun och svart, kommer att vara bäst. Vi får se. Jag har varit såååå duktig på att vänta med att köpa nytt tills sofforna kom hem. Det är ju liksom smartare när man kan testa kuddarna mot det riktiga tyget och inte som man minns att det såg ut. Men det är ju vansinnigt svårt att hejda sig.

Och jag har lite flera saker som jag målat upp i huvudet som ska testas…

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Susanne
  23 april, 2015 at 02:30

  Kul att ses igår om än bara en snabbis!

  Åh så skoj att piffa i den nya fina soffan:)

  Ha en fin dag
  KRAM Susanne

 • Reply
  Maria
  23 april, 2015 at 05:19

  Så fin nya soffan är! Ja det där med kuddar… jag är nog värsta kuddnörden, som byter hej vilt allt som oftast… 😉
  Så fina roliga små tavlor!
  Kram/Maria

 • Reply
  Lotta
  23 april, 2015 at 11:48

  Ursnyggt Lena! Och piffa är ju så kul. Jag hade lagt undan några kuddar som jag sedan inte kom ihåg vart jag lagt dem…så vips hittade jag dem av en slump idag och nu kan jag gå igång igen och piffa om 😉
  Jag är också en kuddnörd!!!

  KRAM vännen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.