hälsa & friluftsliv

KOM IGEN, LATMASKAR!

IMG_1808

Ni som inte vill bli peppade kan sluta läsa nu.

Jag blir själv peppad och inspirerad av andra som postar inlägg om träning och hälsosamt leverne (och då pratar jag inte om allehanda kortsiktiga bantningsdieter, fettsugningar och operationer), så därför försöker jag också peppa med träningsinlägg då och då.

IMG_1804

Har just kommit in från en löprunda. Skön start en lördagmorgon! Jag springer varken långt eller snabbt. Många tror nog det eftersom jag pratar om träning ibland, men det gör jag inte. Däremot är jag trött på att jag inte utmanar mig själv mera med längre sträckor och/eller snabbare hastighet. Men bara av att jag skriver om det så ökar ju chanserna att jag tar tag i det.

 

IMG_1803

Hann checka av många saker på min to-do-list igår. Jobbade i ett antal timmar, deklarerade, satte ut alla övervintrade växter på trädäcket. Och tog av poolplåtarna! Avslutade kvällen med en bra film!

Nu blir det frukost. Sen ska vi beta av lite i stan.

Så. Kom igen, latmaskar! Ni som kan och vill, ut och rör på er! <3

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    2 maj, 2015 at 10:19

    Det där är ju en utmaning, att variera springandet. Intervaller är ju poppis och ska visst ge väldans bra resultat. Jag saknas att springa massor, men kan gå typ ett par kilometer, sen är min häl öm och ond. Så tröstlöst, hade ju så gärna vilja springa Å-loppet i juni som var så kul förra året! Lite trist med vädret nu i helgen men man hinner ju med lite annat, vi deklarerade igår lite pyssligt alltid för oss och lite speciellt i år för mig, lyckligtvis kan en trist chock bli rätt ok i slutändan. Kram!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.