resor - långa & korta

SANTA BARBARA CITY COLLEGE FILM AWARDS 2015

 

IMG_4538

Vi blev plötsligt inbjudna att vara med på dotterns skolavslutning, typ. Santa Barbara City College Film Awards 2015 närmare bestämt. Vi fick reda på det rätt sent så det blev lite panikavbokning av ett hotellrum och bokning av nytt i sista stund. Självklart ville vi vara med på det även om det blev lite stressigt.

Efter att vi varit på Hearst Castle så fick vi slänga oss in i bilen och gasa ner genom ännu ett fantastiskt landskap. En halvtimme innan det var dags för röda mattan så gled vi in i stan. Sprang upp i dotterns lägenhet. Pudrade snabbt över ansiktet och drog på mig klänningen som jag lagt överst. Puh, vi hann!

 

 

IMG_4508

Här är dottern finklädd utanför byggnaden vi skulle vara i.

 

IMG_4523

Vissa var rätt casual klädda.

 

IMG_4521

Och vissa var betydligt mer uppklädda!

 

IMG_4537

Och några mer traditionellt examensklädda (bild publicerad med tillstånd).

Man fick se 8 kortfilmer som eleverna gjort. Herrejisses vilken kvalitet. Som vilka biofilmer som helst. Det var så himla kul att få vara med på detta. Extra kul var det att den film som dottern var art director på vann hela fem priser! Att vara art director är rätt betydande eftersom man bossar över costume, make up, props bl a. Stolt?! Jodå!!!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.