en blogg för att utmana

TOKLADDAD! DAGS FÖR AVFÄRD MOT VARMARE BREDDGRADER!

IMG_3616

 

Tokladdad! Det är dags för avfärd! En färd mot varmare breddgrader.

 

IMG_3627 IMG_3632

 

Har lyckats hitta bästa reseklädkombon. Gammal tisha från Day, blazer från Rut & Circle härifrån och ett par nya supersköna mjuka gren-hängar-byxor från Lindex. Byxorna kostade 200 spänn! Fanns i leo och nåt annat svart-vitt också.

 

IMG_3633

 

Direktflyget tar oss till San Fransisco på 10,5 timme. Sen gäller det för oss att hålla oss vakna ett antal timmar så vi kommer i fas med tiden så fort som möjligt. Ni hänger väl med här och på Instagram @gottförsjälen ?

 

IMG_3634

Men först några timmar på Arlanda med incheckning, lunch och shopping! Bye bye!

Må bäst!

4 kommentarer

 • Maria skriver:

  Underbart, ha det allra bäst!
  Kram
  Maria

 • Annika skriver:

  Åh, så härligt! Jag antar att det är besök hos dottern. Det närmar sig ju otrevligt fort för avresa för min dotter. Det är ju ifs 3 månader kvar men ändå. Hoppas ni får en härlig resa. Outfiten är supersnygg. Och skönt med lediga byxor när man sitter på flyget så länge. Kram Annika

 • Åsa skriver:

  Vi är med!!! Trevlig resa. Tack för senast och gotta er nu riktigt. Kramar

 • Katarina skriver:

  Men åååå så härligt!
  Visser lgien längtar jag hem nu men ååå det låter underbart!
  Ha så mysigt!
  Kram Katarina

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv