resor - långa & korta

Mor-och-dotter-mys och sen lite son-mys också!

IMG_2222 1

IMG_2219 1

IMG_2223 1

IMG_2225 1 IMG_2233

Igår eftermiddag var jag ledig och åkte till Uppsala med dottern. (Fotade med luren i mörk lokal så därav bildkvalitén).

Var först på mammografi och sedan gick vi och myste på stan. Började med anrika Güntherska hovkonditoriet med högt i tak och vacker gammal inredning. Testade lakritsmacaron. Nja, den kanske jag inte väljer igen.

 

IMG_2236 1

Den bakintresserade dottern studerar fascinerat när de bakar. De står nämligen helt synligt.

 

IMG_2247

Sen hittade vi en body för tanter med hängtuttar, som vi hade roligt åt. Den kanske är helt normal, men den såg så vansinnigt rolig ut!

 

IMG_2244 IMG_2241

Passade på att studsa in på Trolltyg. Mycket fint där, bl a de här fina vaserna och skålarna från Just. De får hamna på önskelistan.

 

IMG_5294

Däremot slog jag till på en ny morris, som var nedsatt. Fick en exakt likadan av syrran i 40-årspresent. Den numera (nästan) 10 år gamla håller på att ramla i bitar, men jag har inte kunnat skiljas från den. Men nu. Nu har jag en ny!

 

IMG_2260

Vi köpte sen med oss mat och åkte till sonen på jobbet. Passade på att fota i badrummet med den stora spegeln. Toppen har jag fått från dottern (inköpt i USA).

 

IMG_2272

Äldsta sonen efter en låååång dag bakom tangentbordet. Jag hoppas på att få ok att visa bilderna från lokalen han jobbar i. Jag och dottern gick igång rejält. Hon försökte till och med anställa sig själv. Hon erbjöd sig att jobba som inspiratör och säga vackra ord om dagarna. Haha.

Åh vad det är mysig med såna här dagar med umgänge!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.