trädgård

PLANTERINGSKAOS

IMG_5156 IMG_5155

En perfekt dag för att fixa lite ärenden. Drog iväg på förmiddagen till färghandeln och köpte olja till möblerna och svart krukfärg (så nöjd, ni får se sen!). Sen lite snabb handling i matbutiken.

 

IMG_5157

Efter det ut till plantskolan. Alltså, jag är helt hopplös på en plantskola. När jag gått sisådär 728 varv har jag fortfarande inte bestämt mig. Jag försöker ha alla krukor, färger, och sollägen i huvudet samtidigt. Inte konstigt att jag blir snurrig. Den här kombon blev ändå ganska snabbt bestämd. Den blev jag jättenöjd med.

 

IMG_5149

Rödbladigt gräs, Dahlia och Trifolium i vit kruka. Tänkte först skrubba krukan, men sen kom jag på att det är fint med lite patina.

 

IMG_5145

IMG_5143 IMG_5144

Ett tag var det verkligen planteringskaos, medan regnet hängde i luften. Solen tittade fram emellanåt. Dottern höll på i timmar med sina plantor hon också. Hon delade på pallkragarna så vi fick två och planterade sen mina nyköpta grönsaker och kryddor.

 

IMG_5154

Plötsligt vrålar hon ”det har kommit meloner!!!!”. Haha, väldigt små meloner i så fall. Men fyra stycken har i alla fall givit sig till känna. Jag förstår hennes lycka. Nu får vi bara hålla tummarna att det tar sig. Så roligt att hon är så intresserad.

Och så var helgen slut. Hej vad det går undan! Det är bara att bita tag i kommande vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.