livet

CHRISTINA-DAGEN – EN LITE SPECIELL DAG I VÅR FAMILJ

 

Vår familje-vana trogen så firade vi Christina-dagen igår. Mamma heter Christina i förnamn och alla andra flickor i familjen heter Christina i mellannamn. Och farmor och mormor hette det också! En lite speciell dag i vår familj.

 


IMG_5980

Det här var i stort sett det jag hittade i blomväg för att göra lite fint på köksbordet!

 

IMG_6015 IMG_6012

Syrrans familj kom på förmiddagen. Och jag kan säga att den här baddräkten och de här badbyxorna var inte ovanför vattenytan speciellt länge under dagen och kvällen. Jag hade lovat att de skulle få bada hur länge de ville och även om det regnade. Det var visst hur coolt som helst! Som tur var så regnade det ju inte en droppe på hela dagen.

 

IMG_6021

Givetvis körde vi vattenkrig. Det är så kul trots att jag alltid förlorar!

 

IMG_6039 1

Mina föräldrar kom strax före lunch och äldsta sonen kom på eftermiddagen när han jobbat klart. Lyckan är gjord när man är nio år och får knipa fast benen runt sin stora kusin och följa med under vattnet!

 

IMG_6052

Under protest låter man sig svepas in i en varm morris för att få i sig lite mat. Lite mera ok om man får sitta bredvid sin stora tjej-kusin.

 

IMG_6054 IMG_6056

Och strax innan middagen kom mellansonen och sambo. Framåt sju dukade vi långbord för 12 och åt buffé i kvällssolen! Vilket väder vi fick. Vi kunde ju verkligen vara ute hela dagen. Tror det var bästa dagen på hela sommaren!

Eller som lilla sexåringen (to-be) sa ” Jag har namnsdag och jag har lärt mig simma! Det här är min lyckodag!”

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.