livet

VI SKA NOG HITTA PÅ NÅT

IMG_5659

De här roliga träfiskarna hittade vi i California i december. De får hänga där på staketet intill middagsbordet vid poolen.

Det bordet har vi verkligen inte nyttjat mycket den här våren och sommaren. Så. Vansinnigt. Trist. Väder!!! Idag är det mulet och jätteblåsigt. Jag sitter fortfarande i sängen och surfar runt trots att klockan är halv elva! Vi ska nog hitta på nåt. Det kryper i kroppen av att inte veta om vi bara ska softa hemma eller kanske åka iväg. Då hamnar jag liksom i ett mellanläge och varken kan koppla av eller få nåt gjort och blir bara stressad. Känns det igen eller är ni bra på att koppla av?

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Hanna
    19 juli, 2015 at 09:51

    I år har det inte varit någon riktig sommar och snart är den slut. Så är känslan iallafall. Så himla tråkigt….

  • Reply
    home2tiny
    19 juli, 2015 at 05:36

    Håller med dig, sådana där mellandagar blir jag superstressad av, att koppla av är jag inte direkt någon stjärna på, skulle verkligen behöva bli bättre på det. Hoppas ni fick en härlig dag trots skitväder. De där fiskarna skulle gärna få flytta hem hit, superfina. Kramisar Tina

  • Reply
    helenas enkla vardag
    19 juli, 2015 at 06:46

    Tycker verkligen att fiskarna var superfina. Jaa verkligen tråkväder, fast i år blir jag inte så stressad av just vädret, mer att jag bara har fyra veckor ledigt. Kram Helena

  • Reply
    Ekenäsliv
    19 juli, 2015 at 08:40

    Hej hej!
    Ja, det känns verkligen igen… O vi som just kommit hem efter en skön semester, men ändå kliar det liksom i kroppen…För jag fick så mycket inspiration och vill sätta igång med det nuuuuuu..;-) Men först har jag ett tvättberg som heter duga att beta mig igenom..
    Men jag vet precis vad du menar. Jag måste ha att göra för jag blir så himla lätt rastlös.
    Hoppas ni kan hitta på något kul att göra 🙂
    Jag är sån att antingen sätter jag igång med något hemma, inne eller ute (beroende på det därina vädret då..;-) eller får man åka på utflykt!
    Ha de fint!
    Kram Anna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.