trädgård

DET BEKANTA MOLNTÄCKET ÄR TILLBAKA & NÖJD MED PIFFET

 

Så var det bekanta molntäcket tillbaka.

 

IMG_6194 IMG_6196

Det blir nog inte mycket häng i loungen idag, som det verkar. Det har blivit väldigt lite av den varan i år. Jag som tyckte att jag blev rätt nöjd med piffet jag fixade med enkla medel. Men det är ju inte jättekul att sitta där i regnet.

 

IMG_6192

Dynorna är vit- och blå/grå-randiga och passade inte så bra till nya paviljongen. Tog linnetyget från Åhléns (som  jag använt som duk) och testade att bädda in soffdynorna. Köpte svinbilliga kuddar på Rusta. Tror det var 3 st för 100 kr eller nåt. Hittade ett par gamla ljusa plädar från IKEA som jag svepte in dynorna i fåtöljerna med. Och den svart/vita mattan från Rusta har ni sett förut. Allt bara för att få känslan för vilka färger som skulle funka bäst, om det skulle bli för mycket beige eller så.

 

IMG_6195 IMG_6197

Det är ju lite trist om man klär om dynorna eller köper nya för att sen konstatera att det kanske blev fel. Viktiga saker det där, haha.

Nähäpp. Om vi skulle ta och fortsätta med den långa blomkrukan då, så den blir klar idag. Vi har beställt över 100 plantor till nästa helg…

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anneli
    2 augusti, 2015 at 07:45

    Å så snyggt!

    Kram, Anneli

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.