livet

JAG KAN INTE FÖRLIKA MIG MED TANKEN

IMG_6240

IMG_6241

Tittar jag på körkortet så inser jag att jag snart fyller 50. Men jag kan verkligen inte förlika mig med tanken. Inte på långa vägar. Visst mognaden, tryggheten och jag-struntar-i-vad-folk-tycker-känslan som kommer med åldern kan jag absolut skriva under på, men allt det andra.

 

IMG_6242

Det där andra som att man ”ska” göra eller inte göra när man har nått den siffran känns så långt borta. Typ inte ha korta kjolar, sluta träna, inte köra gocart (det var länge sen nu), inte klättra runt i Boda borg med ungarna, inte ha krig med vattenpistoler, inte hoppa framför en scen. Allt sånt. Och istället ägna sig åt timvis tv-tittande, typ café-program, och andra lååååångsamma tv-program som om man lyssnar och tänker trögare när man blir gammal. För gammal det blir man ju när man passerat 50. Eller?

Nä, alla jag känner som nyligen passerat 50 har inte blivit gamla. Möjligen tittar de på caféprogram i smyg 🙂

IMG_6243

Men det var egentligen inte det här jag tänkte skriva om, det bara kom när jag skrev rubriken. Det andra får jag ta en annan gång.

I vilket fall tänker jag fortsätta ha korta kjolar, klättra runt i Boda Borg, träna, ha vattenkrig och hoppa framför scener ett tag till. Så det så!

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Suss
  31 augusti, 2015 at 05:55

  Förstår dig, jag har bara drygt ett år kvar… Men ”man är inte äldre än vad man gör sig”. Så självklart ska du fortsätta med allt det där 🙂 Kram Suss

 • Reply
  Camilla
  31 augusti, 2015 at 06:53

  Det tycker jag att du gör helt rätt i! Fortsätt med det som är roligt! Kram Camilla

 • Reply
  Katarina
  31 augusti, 2015 at 08:18

  Haha Nu är du ju tokig på riktigt!
  Vadå sluta träna o titta på långsamma program…..???
  Det låter som du ska få rullator, hörapparat och bli senil inom loppet av några veckor.

  Nä man får göra praxis som man känner tycker jag.
  Kram på dig tokfia!

 • Reply
  Milla
  31 augusti, 2015 at 08:32

  Haha Lena! Lyssna nu på tant här som varit 50 i ett halvår. Inga café program hör inte. Köpte en väldans kort kjol i somras, har den inte på jobbet kanske men funkar. Nä bara köra på i samma hjulspår, jag lovar 😉 Tack för din hälsning hos mig. Sitter o funderar på vad man ska ta på sig imorrn…. Inte kortkjolen i allafall 😉 kram

 • Reply
  AngelicasVärld
  31 augusti, 2015 at 09:11

  Men vännen 50 är ingen ålder!! hörde någonstans att 40 är det nya 20 – då borde 50 vara det nya 30…det betyder att du är yngre än mig!!

  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.