livet

EN SPARTANSK MIDDAG BLEV EN AV DE BÄSTA

 

Dag två på kursens andra pass innehöll jättekul konflikthantering! Ja, jättekul. Lite svårt att tro att konflikthantering kan vara kul, men så var det.

 

IMG_3421 1 IMG_3422 1

Jag gick direkt efter kursdagens slut runt på stan. Lagerhaus var ett av målen. Och Åhléns. Sen kan det ju hända att det blev nån butik till. Det kan hända att jag också hittade årets andra julis! Och jag kan säga att jag var så svettig när jag kom till hotellet att jag var sjöblöt!

 

IMG_8116 IMG_8117

Här är Lagerhaus-fynden. En fin korg till en blomma jag ännu inte har. Och lite guldiga servetter, blockljus och glitter. Ni får se allt i dess rätta miljö om en månad!

 

IMG_8112 IMG_8111

Och vet ni!? Sen avnjöt jag en av de bästa middagar jag ätit. Håller med om att det inte ser mycket ut för världen. Men jag satt verkligen och mmmm’ade högt för mig själv.

IMG_8110

På tunnelbaneplanet på Åhléns city finns Strå. Det är väl kanske i huvudsak en juicebar, men de har wraps och gröt också. Jag tog en wrap som de kallade Mellanöstern (rött råris, fikon, pumpafrön, kyckling, cashewhummus, honungsmelon, fetaost, jordgubb- och myntaolja) och till det råsaftjuice på spenat, ananas, grönt äpple, gurka, mynta och kokosvatten. Wrap’en såg inte så jättestor så jag undrade om jag skulle bli mätt. Men den oron var definitvt obefogad.

IMG_8114

En till synes spartansk middag i en hotellsäng som blev en av de bästa!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.