umgänge

DET FINNS FIRMAFESTER OCH DET FINNS FIRMAFESTER. OCH SEN FINNS DET JUBILEUMSGALOR!

 

Äntligen kan jag visa inlägget från en av de trevligaste fester jag varit på! Det har varit stort hemlighetsmakeri inför denna tillställning för att fira JMs 70 årsdag. Det var så fantastiskt välarrangerat och överraskningarna avlöste varandra. Jag hoppas inte bildpolisen protesterar nu, för här kommer måååånga bilder!

Fredagseftermiddagen började med att vi checkade in på Nordic Light Hotel och bytte snabbt om. Det visade sig att det gick chartrad buss från hotellet (det var visst många festdeltagare som bodde just på det hotell som vi valt) ut till Stockholmsmässan.

 

IMG_8528-checker

Där bjöds man på fräscht bubbel och mingel med sisådär 3300 pers.

 

IMG_8533

Plötsligt smällde det till, lamporna slocknade och musik vällde ur högtalarna då den första överraskningen presenterades.

 

IMG_8536

Allas vår mysfarbror Mark Levengood var konferencier och drog lite om JMs historia.

 

IMG_8509

Klänning Day Birger et Mikkelsen härifrån, halsband härifrån och armband härifrån

Självklart hade de också en röd matta och en fotograf. Givetvis var vi ju tvungna att passa på!

 

IMG_8620

Sisådär 400 bord.

 

IMG_8541

Sen var det dags att leta reda på sitt bord. Älskar genomtänkta detaljer. Siffrorna står i orange’a klossar som förmodligen skulle symbolisera tegelstenar och en slinga Murgröna skulle formodligen symbolisera det miljöfokuset JM haft i många år. De var först av alla att starta upp miljöarbetet 1994!

 

IMG_8544

Vi satt precis intill en liten scen. Där var först ut en grymt duktig kille som jag ännu inte lyckats få reda på vem det var.

 

IMG_8547

Det är på sin plats att vd håller tal. Han var bland annat stolt över att man för sjätte året i rad haft branschens nöjdaste kunder! Bra jobbat!

 

IMG_8549-checker

 

Nånstans här var det dags för kräftsoppa, kräft- och krabbsallad och mandelpotatiscreme bl a. Till det ett par glas gott svalt vitt vin.

 

IMG_8558 1 IMG_8560 1

Sen blev det stort jubel då nästa överraskning uppenbarade sig. Miriam Bryant är så bra. Vilken pipa!

 

IMG_8563 1

Lamporna ändrade färg hela tiden så det blir lite galna bilder. Varmrätten, som var Stekt reninnanlår med bl a brynt kålcreme, missade jag tydligen att fota. Även där bjöds ett par glas gott vin. Men desserten fick jag med. Hallonkupol fylld med vanilj och äppelkompott, med bl a crunch på pinjefrön och mintcreme.

 

IMG_8592 1 IMG_8594 1

Nästa överraskning var Molly Sandén att leverera ett par låtar. Det märks att hon är rutinerad. Kanonduktig!

 

IMG_8581 IMG_8583

Som om det inte var nog med artister så bjöds vi även på Jill Johnson. Stort jubel så klart. Hon är en av våra stora idoler! Så jäkla bra!

 

IMG_8608

Och lite då och då stack man emellan med Mark och hans med-konferencier Anne Rimmen från norska tv-sporten. Fint att representera Sverige, Finland och Norge i ett. De två gjorde vad de kunde för att även gänget från Belgien och de två från Danmark skulle känna sig välkomna!

 

IMG_8601-checker

Sittningen avslutades med att alla artister sjöng tillsammans ett par låtar medan konfettin toppade stämningen.

 

IMG_3530 1

Att en av barerna havererade, med kartonger, glas och vätska ööööverallt, medan middagen pågick märktes inte en timme senare mer än att golvet var lite extra klibbigt. De stod senare och langade ut drinkar som om inget hänt. Som som proffs jobbar!

 

IMG_8621 IMG_8623

Sen var det hopp och lek med typ disco i ett rum och lite mer mogen dans i ett annat rum.

 

IMG_3528

 

IMG_8618

 

Mysig soffhörna att softa i!

 

IMG_8638

Läckra detaljer överallt!

 

IMG_8648

Draperier avgränsade en soffhörna.

 

IMG_8653

Det fanns också ett game room med olika spel som man fick testa gratis. Trots att det var första gången jag körde Black Jack gick det rätt bra där ett tag.

 

IMG_8657

Den här bilden från fotobåsen som var uppställda i spelrummet får avsluta denna kväll. Vi hade vansinnigt kul när vi tog de där!

Som sagt det finns firmafester och det finns firmafester. Och sen finns det jubileumsgalor! Tack JM för en fantastisk kväll!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Maria
    20 november, 2015 at 11:01

    Vilken välarrangerad fest. Så ska det vara. Mitt arbete fyllde 150 år för några år sedan och då var jag med i festgruppen så jag vet att det tar tid men att inget slår en fest där arrangörerna tänkt till.
    Kul att du delger oss med foton.
    Kram
    Maria

  • Reply
    Åsa L
    20 november, 2015 at 08:20

    Helt lovely!

  • Reply
    FESTOUTFIT SOM MATCHAR - Gott för själenGott för själen
    2 september, 2016 at 11:27

    […] här klänningen/tunikan hade jag på min egen 50-årsdag förra året t ex. Och jag hade den på århundradets jubileumsfest, då även dagens födelsedagsbarn och man var med. Jag struntar blankt i om de sett mig i […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.