livet

EVENT PÅ HAGA SLOTT

Igår kväll tog jag dottern med mig på event på Haga slott här i Enköping. När det ordnas nåt i den här lilla hålan så vill man ju liksom passa på. Bjuder på en blandning av kamerabilder och grumliga mobilbilder.

 

IMG_8306 1

Det är den här gulliga bruden som ordnade allt tillsammans med Love forever. Hon har varit med i Hela Sverige bakar och i Malous Efter tio (tror jag det heter), har bloggat i hundra år och säljer kläder. Hon hinner mycket hon.

 

IMG_8302 IMG_8305

Vi kom ett par timmar efter start eftersom vi jobbade och båda har en timmes resväg. Det var fantastiskt vackert att bara gå upp för grusgången. Då jag var med och ordnade bloggevent var vi ett tag inne på att vi skulle hålla till ute på Haga, men kom fram till att den typen av event är lättare om det är centralt. Men till eventet igår passade det ypperligt!

 

IMG_3483 IMG_3484

Vi träffade på den här och den här bruden också, lite snabbt bara. Det var så mycket folk. Det ryktades om 150 pers!

IMG_3485

Älskar miljön på gamla slott. Tänk så mycket väggarna hade kunnat berätta! Och tänk så många trötta fötter som sprungit i de där höga trapporna.

 

IMG_3486 IMG_8320 IMG_8319

Det pågick en del tävlingar. Och jag vann ett presentkort hos Helenas food truck! En väldigt populär och driftig tjej även det.

IMG_8318

Dotter googlade raskt fram slottets historia och hade en historialektion med mig.

 

IMG_8322 IMG_3478 1

Ni fattar att jag är galen i det där breda plankgolvet va?!

 

IMG_3477

Hur mysigt att sitta där med en drink efter middagen!?

 

IMG_8311 IMG_3479 1

Vi minglade runt och bjöds på snittar. Dottern dricker ju mest mjölk. Men när hon får chansen så tar hon gärna en drink.

 

IMG_8308 IMG_3475 1

Jag var ju tvungen att prova lite. Men den här fick jag INTE köpa för dottern. Jag tyckte den var lite fin jag. Men några andra saker hittade vi allt som fick följa med hem. Dottern till och med provdansade sitt fynd innan hon slog till! Det var väldigt trångt där inne så det blev inte så många bilder på kläder och accessoarer.

 

IMG_8328

Den här coola ringen, som man fick på köpet, får ni se redan nu. Kanske kommer den till användning redan imorgon. För då är det dags att springa på slott igen! Jobbigt sånt där 😉

Tack snälla Nina för ett jättetrevligt event!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Helen
  6 november, 2015 at 12:02

  Åhh gud vad mysigt det ser ut!! Å jag älskar Ninas blogg, hon är så härlig så man få alltid sig ett gott skratt :)) kram o trevlig helg

 • Reply
  Helenas enkla vardag
  6 november, 2015 at 10:04

  Men så trevligt!! Ni kanske skulle ordna ett nytt event där på slottet, verkar ju supermysigt. Kram Helena

 • Reply
  ATT SPRINGA PÅ SLOTT IGEN - Gott för själenGott för själen
  11 februari, 2017 at 01:30

  […] är ju ny då. Det var en av sakerna som fick följa med från torsdagens slottsevent. Det kan du läsa om här. Hatten är härifrån och den var precis hemkommen och rykande […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.