en blogg för att utmana

JAG GILLAR DET LITE KNASIGA

 

När jag fixar inför en middag vill jag gärna tänka till lite och fixa det där lilla extra.

 

IMG_8834 IMG_8833

Det behöver inte vara så himla avancerat eller påkostat. Men gärna en lite oväntad och knasig twist. Det gillar jag!

 

IMG_8832

Till kalaset köpte jag fem amaryllislökar som skjutit iväg. De satt alltså inte i nån kruka, utan var lösa. Nån mörk kväll sprang jag ut i trädgården med pannlampa och hämtade in lite mossa. Satte mossa runt löken och sen knöt jag lite grovt snöre runt. Lite så där slarvigt och oregelbundet.

 

IMG_8835

Sen knöt jag upp dem i taklampan ovanför middagsbordet i vardagsrummet.

 

IMG_8831

Men när de hängt i taklampan i två dygn så trillade det fortfarande ner lite skräp från mossan. Så jag tog ner dem igen och flyttade dem.

 

IMG_8853 1

De fick hänga i gardinstången istället. Och det blev ju lika roligt det!

Må bäst!

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv