en blogg för att utmana

EN DEL AV ALLA HJÄRTANS DAG

 

Vaknade till ett helt vitt landskap utanför. Dock rätt mulet, men det gjorde inte så mycket. Vi hade ändå bestämt att vi skulle fortsätta med röjandet i tvättstugan.

 

IMG_0733 armband x

När jag kom upp låg det två paket på köksbordet. Bland annat det här vackra armbandet. Två halsband fick jag också, men de får ni se en annan gång.

 

IMG_0763 prommis x IMG_0767 prommis x

Framåt eftermiddagen så sprack himlen upp och det blev soligt. Vi passade på att ta en prommis ner till sjön. Är ni förvånade, haha?

 

IMG_0765 prommis x IMG_0766 prommis x IMG_0768 prommis x IMG_0770 prommis x

Det var så vackert med snön och solen. Vi gick inte ut på isen den här gången. Man behöver ju inte utmana ödet, menar jag. Det var ju trots allt öppet på sina håll, men nån var modig och gick där ute. Inte min grej riktigt.

 

IMG_0773 prommis x

Mellansonen har nyss kommit och ska mecka lite. Snart kommer äldsta sonen också. Vi ska bjuda på Alla hjärtans-middag har vi tänkt. Så present, tvättstugeröj och en solig prommis var en del av min Alla hjärtans dag.

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv