livet

FRUKOST MEDAN SOLEN VRÄKER IN

 

Frukost medan solen vräker in genom köksfönstret är bland det bästa.

 

IMG_1167 frukost x

Det är så härligt att ljuset nu ger sig till känna mer och mer. Härligt att man åtminstone på helgen kan äta frukost när det är ljust. Jamen kolla vad härligt! Gott bröd, juice och så gröten förstås.

 

IMG_1169 frukost x

Jag har sovit så gott i natt och känner mig utvilad. Jag hade egentligen tänkt åka på bloggdejt med Milla idag. Jag vill typ alltid åka på bloggdejter och bloggevent. Det känns som att man har en väldigt speciell relation till bloggvänner som jag inte riktigt kan förklara.

 

IMG_1170 frukost x

Men eftersom jag numera är duktig på att lyssna på kroppen så avbokade jag. Jag kände att jag borde vara hemma och ta det lugnt och passa på att njuta av det fina vädret som det ryktades om. Kontorsråtta som man är så känner jag att det är viktigt att vara ute och suga åt sig av solljuset. Det är så svårt att avboka, att säga nej, det känns så egoistisk. Särskilt när man har erfarenhet av att folk blir besvikna/sura/arga/ledsna över att man inte vill ses utan anledning, typ. Fina Milla förstod precis och tyckte att jag gjorde rätt. Hur stort är inte det?! Pia skrev ett inlägg härom dagen om besvikelse. Hon beskriver det och mycket annat så fenomenalt bra.

Nä, hörrni. Nu ska vi ta oss an den här fina lördagen. Det ryktas om picknick… 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Maria
    12 mars, 2016 at 11:07

    Ser ljuvligt ut.
    Kram
    Maria

  • Reply
    Var så stark så att ingenting kan störa din inre frid |
    12 mars, 2016 at 06:09

    […] woohoooo Melodifestival på Friends Lördagslunk.. lördagstips Tyresta nationalpark minnen i bokhyllan dag 12 Samantha Fox Her name is Andersson, Lena Andersson Rensa och röja Delat smakar mer Frukost medan solen vräker in […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.