inredning

EGENTLIGEN ÄR MAN DUM I HUV’ET DENNA SISTA APRIL

 

Äntligen har solen hittat tillbaka! Hoppas hoppas att det blir bestående i åtminstone några dagar.

 

IMG_2734 x

Såna här blommor brukar jag misslyckas med, ändå envisas jag med att köpa dem titt som tätt. Ibland lönar sig envisheten. Den här köpte jag i somras och hade i en utekruka ihop med annat. Sen typ tryckte jag ner den i en kruka och chansade på att jag skulle kunna övervintra den. Kanske beror det på att det var lite bättre kvalitet på plantskolan är på dussinbutiken.

 

IMG_2738 x

Egentligen borde man ju vara i Uppsala nu. Alltså, Sista April ska ju firas i Uppsala, så enkelt är det. Och i år när den dagen infaller en lördag så är man ju egentligen dum i huv’et som inte passar på. Nu när man slipper ta semester. Och det är viktigt att säga Sista April och inte Valborg 🙂 I alla fall om man var tonåring i Uppsala på 80-talet! Här kan du läsa om mittfirande förra året, och här från 2014 (med en länk till annat inlägg om hur man firar ”på riktigt” i Uppsala).

 

IMG_2735 x

Men nä. Vi kände faktiskt inte för det i år. Det är full rulle ändå i tillvaron liksom. Vi ska istället in till stan och storhandla och sen ska vi in till färghandeln för att ladda för tvätt och oljning av trädäcket och måla låååång blomlåda.

Nån form av lite extra firande blir det nog, på tu man hand. Önskar er en fin Sista April. Oavsett om ni håller till i Uppsala eller ej!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Åsa L
  30 april, 2016 at 10:16

  Första sista april som inte heller jag är i stan. Känns faktiskt lite märkligt. Djup tradition det där. Men ibland måste man välja. För det är väl inte så att vi börjar bli gamla!? Ha det fint. Kram

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:23

   Vi måste bättra på det där till nästa år, haha. Så här kan det ju inte fortsätta!

 • Reply
  AngelicasVärld
  30 april, 2016 at 05:01

  hahah – känner ingen mig!! Vet inte hur många sånna där blommor jag haft ihjäl…galet! Men dom är ju sådär fina och spröda som jag gillar!!

  KRAM vännen hoppas du får en härlig kväll så här den sista april 😉

  • Reply
   Lena
   1 maj, 2016 at 06:23

   Tokgillar de där blommorna och är så glad att jag lyckats behålla den.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.