livet

EN NAKEN UTEFRUKOST

 

Vilken underbar midsommardagsmorgon vi har! Det ar så varmt i solen då jag åt frukost så jag satt naken. Japp, så var det. Jamen bor man så till och det är för varmt med morris så sitter man naken. Svårare än så är det inte.

 

IMG_4115

Jag hade gjort en chiapudding på jordgubbar och kokosmjölk igår. Perfekt att ha färdigt och bara skiva på en färsk jordgubbe uppepå.

 

IMG_4121 IMG_4118

Det var över 20 grader redan då jag kom upp på morgonen. Solen strålade och fåglarna höll konsert. Jag vaknade pigg och allert och har en obokad dag framför mig. Hur underbart är inte det!?

 

IMG_4043 silltårta

Vi hade en jättetrevlig midsommarafton. Innan vi drog iväg på festen så åt vi min silltårta till lunch. Och vet ni vad. Den blev god! Jättegod till och med! Så recept kommer. Den är lite speciell så det kanske kan vara intressant. Och självklart kommer bilder från festen också.

Nähäpp, nu ska jag nog smörja in mig med solskydd och dra på bikinin. Bikini är ju bra att ha på sig om man ska röra sig fritt på tomten, för vi bor inte helt i skogen!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  25 juni, 2016 at 01:59

  Vad underbart att läsa :-).. frukost helt naken. Vad skönt att jag inte är ensam om att strosa runt så hemma. Jag har haft en vanvettigt slö midsommardag och hänger i skuggan med datorn i knät, så jädra skönt. Men lite sol på näbben kanske vore på sin plats, så jag ska nog också hälsa på i bikinin en stund.
  KRAM

  • Reply
   Lena
   25 juni, 2016 at 05:10

   Ja, ibland måste man ju liksom bara springa naken 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.