livet

INTERVJU MED MIG PÅ BOSSBLOGGEN

 

På lite skakiga ben tackade jag ja till en intervju om ledarskap.

 

IMG_3323 bbcon 16 bossbloggen x

Kommer i ihåg i våras då jag var på Better Bloggers Conferens och den här sköna bönan kom fram till mig. Och att det förmodligen skulle leda till en kul grej!

Den fantastiskt duktiga och drivna Clara har intervjuat mig i egenskap av chef. Vill du läsa om vad jag tycker om att vara boss så kan du kika in här. Liiiite nervöst är det allt, men vafasen… Jag är tillräckligt gammal för att bjuda på det 🙂 Och sen är jag ju sjukt glad över att hon tyckte att jag kunde bidra med något till hennes blogg. Jag är i gott sällskap bland de tidigare intervjuade! Och vänta bara tills ni får se vem mera hon fått en intervju med!

Och surfa gärna runt när du är där inne. Så bra innehåll med en, i mitt tycke, perfekt mix av hard core ledarskap, lite mer lättsmält ledarskap och personliga inlägg. Så kul att besöksantalet har skjutit i höjden sedan hon startade!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Milla
  28 september, 2016 at 08:39

  Vad kul! Vilken fin intervju! och tänk jag hade inte koll på att du är chef 🙂 .
  Måste läsa mer på den sidan, när jag hinner. Tycker jag inte hinner nåt numera, vad är det för tok 😉 kram

  • Reply
   Clara, Bossbloggen
   30 september, 2016 at 02:04

   Hej Milla! Roligt att du gillade intervjun med Lena 🙂 Om det är Bossbloggen du vill läsa mer om kan du följa den på Facebook (länk: https://www.facebook.com/bossbloggen/) och klicka in när tiden tillåter 😀 Ha en bra helg!

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2016 at 07:51

   Hehe, nä, det har nog inte framgått så tydligt att jag har en chefsroll 🙂

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  30 september, 2016 at 11:02

  Är så glad att du ville dela med dig av alla dina bra ledarskapstips i Möt En Boss! Din sprudlande energi är fantastisk och inspirerar verkligen ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.