en blogg för att utmana

TREDJE GÅNGEN GILLT – SISTA DOPPET

 

Lite tjatigt, jag vet, men man kan ju inte sluta prata om den underbara sensommar vi haft. Vi trodde att vi tog sista doppet för nån vecka sedan, men vi kunde inte förmå oss att stänga av poolvärmen.

 

img_5644

 

img_5640

Men nu så får vi nog inse att det är slut för denna gång.

 

img_5647

Det blev en skön avslutning på dagen. En dag då jag gjort egen glass,  bakat bullar, tagit en promenad och jobbat lite.

Laddad för ny vecka. En vecka som, förutom jobb, börjar med ett 4good-event med Ulrica.

Må bäst!

5 kommentarer

 • Maria skriver:

  Gah, så underbart! Vi längtar me roch mer efter pool, trodde inte alls att JAG skulle sakna poolen vid förra huset, sådan badkruka som jag är! 😉 Men där hade vi bara ”direktsol” som uppvärmning, så du kan ju gissa hur ofta det kändes varmt… 😉 Det blir nog pool här nästa eller året därpå. Med uppvärmning! 😉
  Nu har jag läst ikapp mig hos dig! Så mysigt med dop och vilka fina detaljbilder! Gillar! Gröönsö, måste jag besöka! Tack igen för tips! Så magisk morgonlöprunda du fick! Jättevackra bilder! Och ny mobil, så kul! Är det stor skillnad på kameran mellan 7:an och S6? Är hyfsat nöjd med kameran i S6, men det sägs ju att Samsung är klart bättre, men vill ha Iphone!
  Härligt med sista båtturen och umgänge därtill! Ni gör så mysiga saker tillsammans. Jag är ju mycket för sånt 😉 =)
  Kram och ha en fin ny vecka!
  /Maria

  • Lena skriver:

   Hua, bara uppvärmning med hjälp av solen. Fattar att du var ”så där” intresserad av att bada.

   Kan tyvärr inte säga om kameran är bättre i 7:an jämfört med 6S. Har bara 6S som tjänstemobil och den fotar jag inte med. Hade 5S tidigare, och den ligger långt efter.

 • home2tiny skriver:

  Ja idag kom hösten verkligen hit, men wow vilket väder vi har haft så jag förstår att ni har dragit er för att stänga av poolen. 4good-eventen skulle jag gärna vilja gå på, verkar så galet inspirerande. Kram Tina

  • Lena skriver:

   Såna här härliga höstar är nog rätt unika! Jaaa, du ”måste” gå på 4good nån gång om du har möjlighet. Så härligt!

 • Lotta skriver:

  Alltså eran pool!!! Och båt också. Så härligt och sommaren blir ju extra skön när man kan njuta så här. Fina du, saknar vår frukost!!!

  KRAM!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv