livet

DIMMA

 

När morgonens sol började ta över makten över nattens mörker så såg jag hur vackert och mystiskt dimmigt det var i skogskanten.

 

img_7599-dimma img_7597-dimma

Trots några få timmars sömn vaknade jag före halv sex. Försökte somna om, men det gick inte. Efter frukost, då jag såg hur vackert det var ute, så drog jag på mig lite kläder och tog kameran med mig ut på en promenad vid 8.

 

img_7600-dimma img_7598-dimma

Igår fick jag en lördagkväll i ensamhet här hemma. Skönt! Det var meningen att vi skulle gå på överrasknings-50-års-fest hos svågern på andra sidan skogen. Maken, mellansonen och dottern fick gå utan mig eftersom min förkylning eskalerade under eftermiddagen. Har en elak hosta långt ner i bröstet, näsan rinner och sen fick jag lite feber också. Det känns lite bättre idag. Jag hoppas att det peak’ade igår. Jag är sällan sjuk, men nu har väl alla försvarsmurar i kroppen havererat.

Ha en bra söndag! Det ska jag försöka med.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  21 november, 2016 at 07:21

  hej vännen…
  Vilket ärligt och fint beskrivet inlägg tidigare. Visst är det så att det mesta är ”glammigt” i bloggvärlden och andra sociala medier. Det är väl så att vi gärna delar med oss av det ”fina”. Men så klart ska man kunna dela med sig av det som inte är lika ”glammigt” om man vill det. Det är ju så livet är för de allra flesta. Det som kan störa mig lite, det är de inlägg som jag vet inte stämmer. Du vet de där ”åh vad mysigt det är att vara själv med barnen när mannen är bortrest” och sanningen är att den där stackars mamman har panik över att mannen är bortrest, ungarna är överallt och hemmet är kaos…typ 😉 När man känner personen ifråga på riktigt och vet läget… 😉
  Vad bra att du lyssnar på kroppen och att en läkare också har lyssnat på dig och bromsat dig lite. Synd att du drabbats av dunderförkylning samtidigt, men det är väl som du säger. Kroppen orkar inte stå emot just nu.
  Men vilken otur ni hade med resan! Nästan så man tänker att det var meningen att du skulle varit hemma…. 😉
  Usch så jobbigt med all väntan… Vi har åkt runt hela Gran Canaria och tog en dagsutflykt till Las Palmas, och kan bara hålla med om att Gran Canaria är nog bäst som solsemester på södra sidan. Vi har varit i Purto Rico (3ggr) och hyrt bil och sett oss omkring, så vi har sett rätt många orter på den där ön. Åkt runt uppe bergen… Kanske inte världens vackraste plats direkt, men funkar om man vill ha sol och värme ”när som helst” på året.
  Nu får du ta hand om dig ordentligt! Vila och göra saker som du vill och orkar med! Hoppas du orkar blogga! Du är en av dem jag helst tittar in till och även läser ikapp, när tiden rinner iväg och jag inte hinner kika in till några bloggar.
  Kram och var rädd om dig!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   21 november, 2016 at 07:57

   Nej fy, det får ju aldrig bli så att man försöker glorifiera nåt man egentligen tycker är jobbigt, det blir ju bara pinsamt och dumt. Jag är nog för löjligt ärlig för att säga nåt sånt. Det är nog därför som jag vill vara öppen på bloggen med hur jag känner, utan att vara för privat. Det skulle bli kortslutning i kroppen för mig om jag skrev en massa positivt på bloggen medan livet är i kaos.

   Ja, den här förkylningen har varit galet jobbig i helgen. Nu har det lättat lite.

   Gran Canaria är nog finare än vad mina ögon tillät mig se. Kanske blir det en tur senare, men ett annat upplägg.

   Men åh, tack, vad glad jag blir att du gärna tittar in på bloggen. Du vet att det är ömsesidigt! Och tack snälla för dina värmande ord!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.