hälsa & friluftsliv

BAD MED BUBBLOR

 

Vi har bott här i huset i 7,5 år, men jag har inte använt badkaret speciellt ofta. Rätt konstigt eftersom jag tycker det är så skönt att bada. Nu har det blivit två bad på kort tid. Jag blev så inspirerad av Maria igår när hon visade bilder från sitt fina badrum. Så trots att jag badade för några dagar sedan så var jag sugen på det igen.

 

IMG_8280 bad

Ett stilleben i en hörna i badrummet.

 

IMG_8344 bad med bubblor

Bad med bubblor

Aaaahh, så skönt. Varmt vatten, lugn musik eller bara tystnad, en bra bok. Och sen avsluta med att sätta igång bubblorna som ger kroppen en riktigt skön massage. Extra skönt efter att jag några timmar tidigare tog en promenad på nästan 9 km i rask takt.

Denna morgon har vi en jättemulen och dyster himmel här i Enköping. Vi får väl se om himlen spricker upp senare. Det får nog bli en promenad i vilket fall.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Camilla
    28 januari, 2017 at 09:32

    Bastun var verkligen en sån grej i huset vi nyligen flyttade ifrån. (eller vi har ju lite saker kvar där än men det vill jag helst förtränga…). Den blev inte mycket använd på de 16 år vi bodde i huset… Om man inte räknar med att den av och till fick fungera som förråd då… 🙂

    • Reply
      Lena
      29 januari, 2017 at 05:33

      Hehe, ja en bastu tenderar väl lätt att bli ett förråd 🙂

  • Reply
    Ulrica
    28 januari, 2017 at 09:44

    Vi skulle inte överleva utan vårt badkar tror jag :-). Micke badar nästan varje dag, och jag badar väldigt ofta. Jag vill inte ens titta ut genom fönstret nu på morgonen för fy vad det är trist ute.

    Ha en jättemysig helg, vännen.
    Kram Ulrica

    • Reply
      Lena
      29 januari, 2017 at 05:34

      Oj, varje dag!? Det skulle jag nog inte ha tålamod till.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.