DET BLIR NOG EN VÅR I ÅR OCKSÅ

 

Tänk att jag tror faktiskt att det blir en vår även i år. Blev helt överlycklig när jag såg de här knopparna härom dagen. Det är ju sån lycka varje år när man ser de där vårtecknen dyka upp ett efter ett.

 

IMG_8859 knoppar

Numera när jag är lite mera medvetet närvarande så upptäcker jag flera detaljer i min omgivning. Detaljer som vårtecken är ju liksom extra bra att se!

 

IMG_8860 knoppar

Varje år blir jag lika glad när jag inser att den tunga mörka hösten och vintern är över. Jag känner att solen värmer på ett annat sätt och jag hör att fåglarna kvittrar på ett annat sätt. Och jag känner mig mycket piggare och gladare. Extra härligt är det i år efter den extremt tunga vintern för min del.

Men nu så. Nu är våren på intågande!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till DET BLIR NOG EN VÅR I ÅR OCKSÅ

 1. Katarina skriver:

  Men ååååå…åååå ääälskar vår tecken och ja man ska verkligen stanna upp och njuta av här och nu mycket mer än man gör…se alla dessa underbara detaljer.
  När jag komne rhem vill jag mötas av just sånt där..;)
  Va rackarns snyggt det blev med läderhandtagen….å så fnissar jag lite åt felborrandet…men bara liiiite..;) Tur att de luckorna är rätt billiga..;)
  Kram fina du !

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Liiite hoppfullt känns det faktiskt nu! Jag blev så inspirerad att jag till och med började träna igår! Idag vaknade jag med ont i halsen … sååå typiskt 😉

 3. Karin skriver:

  De de där magnoliaknopparna är verkligen löftesrika! Ha ha, skulle gärna knipsa av en kvist. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *