EN KORT VANDRING I VATTENPARKEN

 

Att lyxa till med en kort vandring titt som tätt

En kort vandring i Vattenparken är nåt jag kan lyxa till med lite titt som tätt. Den ligger som sagt bara några få minuter från där jag bor. Den är inte så jättestor. Går man runt i ytterkanterna så är det en slinga på kanske 2-3 km. Men det finns många slingrande gångvägar kors och tvärs, så vill man så kan man få några kilometer till i benen.

Först kommer lite inspirationsbilder och längst ner i inlägget kommer ett bra rabatterbjudande till Vildmarksmässan!

 

IMG_8469 vattenparken

En vacker bro mitt i Vattenparken

IMG_8466 vattenparken

 

IMG_8467 vattenparken

 

IMG_8468 vattenparken

Där är tornet på Vårfrukyrkan. Kyrkan som syns från mitt köksfönster.

 

IMG_8471 vattenparken

IMG_8473 vattenparken

Tänk så vackert det kan vara med lite torkat gräs, snö och solsken! Det gäller bara att stanna upp och tillåta sig att se det vackra.

 

IMG_8481 vattenparken

Förutom några konstsjöar så rinner en liten bäck genom parken. Änderna hade verkligen bäck-party i solen!

 

IMG_8482 vattenparken

Skojsigheter och rabattkod

Efter dagens arbetspass, som slutar vid lunch, ska jag och Ulrica – Hus 30 åka på skojsigheter. Vi ska besöka Vildmarksmässan och bl a krama bästa Angeliqa – Vandringsbloggen. Hon har en alldeles egen monter och ska dessutom föreläsa. Intill denna mässa är dessutom Båtmässan. Är du sugen på att besöka mässan/mässorna? Angeliqa har fixat värsta bästa rabatten. Bokar du online i förväg och anger koden VANDRA så kostar biljetten bara 130 kr (inkl bägge mässorna) istället för 180 kr på plats.

Ska självklart försöka dokumentera från mässan så mycket jag kan, så ni får vara med på ett hörn. Kanske får jag ut nån bild eller två på Instagram under besöket. Jag finns på gottforsjalen Följ mig där vettja’!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till EN KORT VANDRING I VATTENPARKEN

 1. Lotta Brännare skriver:

  Hej,
  Jag ska till Enköping på kurs den 14:e på Park Astoria och tänkte höra om det är ngn affär el ngt annat jag bör besöka när jag är i dina krokar. Jag har inte så lång tid på mig så det bör vara centralt
  Tack på förhand
  Lotta

  • Lena skriver:

   Ber om ursäkt för sent svar.

   Jaa du, i den här lilla hålan finns inte så mycket kul 🙂 Beror ju också lite på vad du gillar. Men kanske du hittar nåt på Kungsgatan mellan Tullgatan och Stora Torget, där finns SkoAugust, Röda Korset, JC, väskbutik, klädbutiker. På Stora Torget finns Paushuset som är en liten galleria med Lindex och Dressman. Vid Torget, i vinkel från Paushuset, finns Elisabeths ost och delikatesser. Mellan Stora Torget och Sandgatan finns Fröken Röd (fin inredning) och nån klädbutik och ett par kaféer. Så, enklast för dig är om du tar höger när du kommit ut från hotellet och sen direkt höger igen. Då är du på Tullgatan. Gå ett kvarter och ta höger = Kungsgatan.

 2. Så otroligt vackra bilder! Härligt att ha nära till så vacker natur 🙂
  Ha så mysigt på mässan/mässorna! Och trevlig helg!
  Kram/Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *