hälsa & friluftsliv

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN LITE MERA VÄRME

Äntligen lite mera värme! Vilken skön helg det varit. Än så länge är den inte slut visserligen, men den största delen har ju passerat.

 

IMG_9316 balkongfika

En stor fördel med balkong är ju det här. Särskilt en balkong med skyddande vinkel. Det blir varmt snabbare än en terass vid ett hus. Jag har sol på balkongen från soluppgång och ungefär fyra-tiden. Så nice! Älskar ju som bekant sol och värme så nu njuter jag.

Gårdagen startade med en lugn och skön morgon i sängen, pysslade runt lite, satt ett par timmar på balkongen och bara njöt. Sen slog förstås rastlösheten till så jag gick till gymmet mot kvällningen. Ett tips till nästa år – gå till gymmet vid femsnåret på Sista April. Ganska folktomt 🙂 😉 Det blev en lugn kväll och tidig sänggång. Så skönt att vakna tidigt och vara utvilad. När det dessutom är ett strålande väder så kan man inte annat än bli på gott humör! Yay, det är redan nu på morgonen/förmiddagen bikinivarmt på balkongen!

Önskar er en skön Första-maj!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.