INGEFÄRSTÉ EFTER EN BRUTALT SKÖN THAIMASSAGE

Men hur härligt är det inte när man sitter där med en kopp ingefärsté efter en brutalt skön thaimassage!?

 

Thaimassage 4

Jag har tänkt länge att jag ska boka in massagetid, men det har inte blivit av av nån anledning. Men i helgen tog jag tag i det och valde en tid mitt i denna galna vecka. Efter jobbet hann jag köra ett gympass först, innan jag åkte till massagen. Det var så skönt!

 

Thaimassage 1

Jaja, jag vinner kanske inte direkt nåt fotopris för de här mobilbilderna, men det är ju nåt i alla fall. Nåt vill jag skriva för att peppa andra att unna er massage. Det är lätt att känna sig som en ny människa efteråt!

Det fascinerar mig hur dessa små tunna människor kan ha sån styrka. Visserligen tog hon hjälp av både sina fötter och knän tror jag, men ändå. Så härligt när det är så där ont-skönt så det känns som ett träningspass i musklerna av bara det där. Nu får jag hoppas att det inte går så långt emellan!

Må bäst!

Det här inlägget postades i hälsa & friluftsliv och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *