en blogg för att utmana

BALKONGHÄNG

Balkonghäng är riktigt mysigt och härligt faktiskt. Min balkong är 10 kvm och har sol från ungefär 7 till ungefär halv fyra. Inte så tokigt alls faktiskt.

 

IMG_9959

Balkonghäng är mysigt

Jag har faktiskt mindre insyn här än i förra huset.

 

IMG_9957

Det mest jobbiga är att masa sig in, efter ett par timmars balkonghäng, för att hämta lite mellis. Här har jag dragit på mig en kimono över axlarna och fixat en härlig smoothie.

 

IMG_9962

Och lite senare tog jag en skvätt rosé.

Idag är det fredag och en strålande dag. Det blir säkerligen lite soligt häng på balkongen idag. Det ser lite värre ut i helgen. Oavsett så blir det en lugn helg. Bara mysa och ta det lugnt! Vad har ni för planer!

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Ambassadör för Kvinnliga Äventyrare

Medlem i Influencers of Sweden

Kategorier

Arkiv