BLAND DET ROLIGASTE STÄLLET JAG VET

Ibland tvingar jag med mig ungar för att få åka till ett av de roligaste ställen jag vet. Vuxna ungar eller lite mindre ungar. För två år sen var jag där senast.

 

IMG_7100 Boda borg

Nu när syrrans son fyllde år fick han en heldag på Boda Borg i present av mig. Så idag åker jag och han, hans lillasyster och hans mamma (alltså min syrra) dit för att leka av oss. Jag tror att vi är nästan lika taggade allihopa. Eller kanske jag mest 🙂 Förra gången, för två år sen, var jag på Karlskoga-anläggningen.

 

IMG_7103-boda borg IMG_7097-boda borg

Och för tre år sen var jag på Oxelösunds-anläggningen. Den dagen som var så varm att svinuppfödarna hade solkräm på grisarna. Det ska visserligen bli rätt varmt idag också, men riktigt så varmt hoppas jag inte att det blir.

Nähäpp, bäst att dra. Jag vill hänga på låset! 🙂

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till BLAND DET ROLIGASTE STÄLLET JAG VET

  1. Pingback: EN ROLIG DAG PÅ BODA BORG - Gott för själenGott för själen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *