en blogg för att utmana

ÄNGSBLOMMOR SOM SUBSTITUT

Man skulle ju kunna säga att ängsblommor får vara substitut då man inte har egna trädgårdsblommor att plocka in. Eller så kan man se det som att ängsblommor är det vackraste och att trädgårdsblommor får vara substitut.

 

I vilket fall så var de fantastiskt vackra de här blommorna som jag plockade längs dikeskanten förra helgen då jag var hos mina föräldrar på landet.

 

Så var det fredag igen då. Jisses vad tiden går. Nästa vecka jobbar jag också, sen är det dags för en härlig semester. Men först. Först får det bli en härlig lugn helg.

Ha en fin fredag, till att börja med!

Må bäst!

8 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv