en blogg för att utmana

LEDIGA SOMMARDAGAR

Att bara säga det, lediga sommardagar, känns bra. Igår kunde jag ta en ledig dag, eftersom jag jobbat så mycket de andra dagarna under veckan. Så, det blir tre lediga sommardagar denna helg.

 

 

Och, som vanligt när jag är ledig, softade jag mest runt. Lite plock och fix, lite balkonghäng i solen, ett gympass och en skön kväll.

 

Nu på morgonen blev det en favorit i repris. Frukost på sängen och frukostkaffe i solen på balkongen. Det får bli en liten stunds balkonghäng till. Sen ska jag göra mig i ordning för att åka till mamma och pappa på landet. De har stugan här i Enköpings-trakten.

Sen får vi se vad kvällen och morgondagen innehåller.

Må bäst!

2 kommentarer

  • Lediga sommardagar låter toppen tycker jag!!!
    Nu har jag läst ikapp mig hos dig och vill bara stolt påtala att jag också kände igen ”Rallarrosen” som min mamma alltid kallat den, eller Mjölkört, som jag fick lära mig i skolan 😉 Ja, jag är lite stolt över det, eftersom jag anser att jag inget kan om växter 😉 🙂
    Härliga bilder du bjuder på! Som alltid, härligt fångat direkt ur livet.
    Kram på dig och ha en fin lördag med föräldrarna!
    /Maria

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv