en blogg för att utmana

EN HÄRLIG BERSÅ

 

När jag var hos syrran häromdagen så upptäckte jag deras nya ”utredning” i bersån. Så mysigt det blev.

 

Det var tidigare en liten matgrupp där, men nu får lite andra saker bo där. När jag slet fram kameran så fattade hon ju direkt att det var bloggbilder på gång och ylade nåt om ogräs. Men äsch, jag ser typ inget ogräs! 😉

 

"Utredning" i bersån

”Utredning” i bersån

Idag ska vi ses igen. Vi ska till mamma och pappa i Uppsala. Pappa har 75-årskalas. Vi får väl se hur länge min något överhettade hjärna klarar det.

Önskar er en skön lördag!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv