NÄR MAN FÖRSÖKT TA EN SELFIE MED FJÄRRUTLÖSARE

Alltså, jag måste ju bara bjuda på det här. Hur tokigt får det bli?!

 

När man försöker ta en selfie med hjälp av fjärrutlösare från en alldeles för låg stubbe så kan det bli så här galet roligt!

 

Jag gick en tur igår och pausade på en höjd. Pallade upp kameran på en stubbe och ett antal stenar. Försökte luta den uppåt och få den så rak som möjligt. Men nja, det gick ju sådär kan man ju säga 🙂 🙂 🙂

 

Men det blev ju ett roligt inlägg iallafall, om jag får säga det själv 😉

Må bäst!

Det här inlägget postades i livet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till NÄR MAN FÖRSÖKT TA EN SELFIE MED FJÄRRUTLÖSARE

 1. Katarina skriver:

  Men hallå där….haha ja du är ju för go du…
  Det var verkligen ett roligt inlägg och tack för att du bjussar på det!
  Det där med selfies är ju inte det lättaste…;)

  Det var så länge sedan jag skrev nåt nu…har mest tassat runt tyst på alla bloggar den här sommaren…ska försöka bättra mig för det är ju så kul att få ett hej eller bara en liten kram…
  Hur som så sjunker man liksom in i dina bilder och det är roligt att se hur mycket vi alla faktiskt förbättrar oss genom åren. du har verkligen blivit en stjärna på att ta naturbilder…något jag med vill öva upp mig på…hmm…kanske ska börja med att ta med mig kameran då jag går hemifrån haha…
  Så blev jag peppad på att gå ut o gå lite mer…
  Bra att du lärt dig att bli smartare än dig själv…;) Jag har också gjort det faktiskt…
  när det kommer till det där med att gå… går jag längre än 5km bråkar min fot några dagar men jag tänker att det borde gå att öva upp…
  stor kram till dig…livsnjutare där!
  Katarina

  • Lena skriver:

   Oj, ”… en stjärna på naturbilder…”. Tack, vad glad jag blir! Ja, det är ju kul om man utvecklas under resans gång. Det gör vi nog alla. Ja, ge dig ut med kameran för sjutton. 🙂 Så härligt! Ont i foten – kanske behövs andra skor!

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Haha vilket skönt inlägg! Det där med självutlösare är svårt, men jag överlåter det åt Peter 😉

 3. Maria skriver:

  Så underbart och coolt inlägg. Älskar att du bjuder på dig själv. Allt kan inte bli perfekt och då är det så roligt med människor som vågar visa det. Tummen upp för detta inlägg. Allt gott till dig.
  Kram
  Maria

 4. Ha ha , underbart Lena! Ser att du försökte många gånger, skam den som ger sig! Stor kram

  • Lena skriver:

   Haha, ja och ändå är inte det där alla bilder. Men jag sköt av alla bilder då kameran stod på samma sätt. Sen när jag såg hur galet det blev så behöll jag dem och gav upp 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *