en blogg för att utmana

ATT TA TAG I JOBBIGA SAKER

Varför är vissa saker så jobbiga att ta tag i?! Ni vet, såna där saker som egentligen inte är jobbiga, men ändå är sååå jobbiga.

 

Jag kan köra ett gympass på en timme och tycka det är skönt. Jag kan packa bilen full och köra till Återbruket och känna lättnad. Jag kan göra eget frukostbröd med vänsterhanden. Jag kan släpa blommor och blomjord och plantera i timmar. Jag kan vandra 15 km med 8 kg packning en helgdag och njuta av det. Meeeen…

 

Sååå jobbigt att byta!

Sååå jobbigt att byta!

…den här!!! Att skruva loss den gamla och byta in den mot en ny!!! Det. Är. Så. Jobbigt!!! 🙂

 

Jag har tryckt och tryck på den där kolsyremaskinen och liksom låtsats att kolsyran inte är slut. Vartefter dagarna…. och veckorna går… smakar det ju… inte gott. Skulle man minst sagt kunna säga!

 

Det tar ju mer energi att irritera sig på det och att veta att den borde bytas, än att faktiskt göra det. Så dumt!

 

Men nu så! Nu har jag slagit på stort. Jag har bytt! Så nu kan jag njuta av härliga bubblor och en gammal Uteliv!

Jag är säker på att ni också har nån hang up på nåt. Berätta!

Må bäst!

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv